Anmeldelse: “Calendar girl: September” af Audrey Carlan

Posted in Boganmeldelse

"Calendar girl: September" af Audrey Carlan - boganmeldelse - Bogfinken bogblog

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: “Calendar girl: September” | Forfatter: Audrey Carlan | Forlag: Lovebooks

ISBN: 9788711659250 | Udg. dato: 01-09-2016 | Sideantal: 102

Efter en begivenhedsrig sommer rejser Mia i Calendar girl: September tilbage til sin hjemby Las Vegas. Hendes fars tilstand er forværret, Wes har ikke ladet høre fra sig foruroligende længe, og hun har stadig en gæld at betale. Vil det mon lykkes hende at klare skærerne?

September måned med kalenderpigen

I denne måned rejser Mia kun hjem til sin hjemby, Las Vegas. Her er farens tilstand kraftigt forværret, faktisk så slemt så alle overnatter på sygehuset hver nat af frygt for at det pludselig skal være slut. Hun og Maddy har ikke fået snakket ordentligt ud om sidste måneds familieudvidelse, så der er meget at håndtere. Samtidig er Wes taget afsted for at filme og ender i langt mere alvorlig situation end nogen kunne forestille sig. Alt det bliver for meget, og Mia glemmer sin betaling til Blaine… Det falder selvsagt ikke i god jord, hvorved selv Mias nærmeste bringes i stor fare, mens hjælpen viser sig fra en uventet kant.

Udviklingen

Jeg har længe sukket efter udvikling i calendar girl konceptet, så hver måned ikke bare blev det samme. Efter sidste måned, troede jeg at det var opnået og at nu ville det gå tilbage til det sædvanlige, men jeg blev snydt. September er så utrolig atypisk at det er helt rart.
Endelig sker der noget, som kan få mig til at gyse og knibe en tåre. Selv om denne måned er meget action proppet ned i en kort måned, så er det alligevel dejligt at få et godt afbræk. Det viser nogle andre sider og følelser. Familiekærlighed, håb, frygt, sårbarhed..

Jeg glæder mig til at se hvad resten af året bringer Mia. Efter denne måned føler jeg at alt kan ske.

10. september 2016
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Status #7 - september måneds læseoplevelser og debat - Bogfinken

    […] af David Garmark (344 sider) “Sårbare sjæle” af Lizette Nielsen (162 sider) “Calendar girl: September” af Audrey Carlan (102 sider) “Som sendt fra himlen” af Cora Carmack (354 sider) […]

    13. januar 2017 at 19:56
  • Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.