Dig og alt derefter af Ginger Scott - Bogfinkens bogblog

Dig og alt derefter af Ginger Scott

| Sponsoreret indlæg |

Dig og alt derefter af Ginger Scott - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

Titel: Dig og alt derefter // Forfatter(e):  Ginger Scott // Forlag:  Palatium Books // ISBN: 9788772310244 // Serie: McConnell #2 // Udg. dato: 09-10-2020 // Original titel: You and Everything After // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Jeg faldt tilfældigvis over den første i serien, Grib mig, på Mofibo. Da jeg havde lyttet den, var jeg solgt. Derfor slog jeg til, da jeg fik denne Dig og alt derefter tilbudt til anmeldelse. Skøn, tankevækkende og romantisk fortælling.

Dig og alt derefter er historien om Cass og Ty

Cass Owens har et ry fra fortiden om at være løs på tråden. Et ry, hun er fast besluttet på, skal lægges til hvile, for sådan er hun ikke. Da hun begynder på college, er det til en frisk start som en hel anden. Én der ikke er kendt som det sjove engangsknald, hende med diagnosen. Hun møder Ty Preeter. Han er anderledes. Han er vant til at være anderledes. Ty ser Cass for den, hun er. Men fortiden har en tendens til at indhente én, uanset hvor meget man forsøger at undgå det. Det sker også for Cass. Cass kan acceptere det eller kæmpe. Hun vælger kampen.

Mere end bare ung kærlighed

Dig og alt derefter er ligesom den første i McConnell trilogien en historie om ung kærlighed på college. Men ligesom den første rummer denne mere. Den rummer fortællingen om, hvor ødelæggende fortiden kan være. Hvor lidt der nogle gange skal til, for at ødelægge alt muligt nyt opbygget. Den handler også om at være anderledes og stikke udenfor mængden. Hvordan man kan vælge at omfavne det eller lide under det. Det er også fortællingen om, at se personen og ikke alt det andet. Ikke rygterne, ikke handicaps, ikke diagnoser. Men personen. Og så er det historien om følelser, kærlighed og kamp.

Skøn, skøn fortælling. Ginger Scotte skriver fantastisk og fanger miljøet, personerne og livet perfekt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.