Wulffmorgenthaler - den ultimative samling af Wulffmorgenthaler - Bogfinkens bogblog

Wulffmorgenthaler – den ultimative samling af Wulffmorgenthaler

| Sponsoreret indlæg |

Wulffmorgenthaler - den ultimative samling af Wulffmorgenthaler - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Titel: Wulffmorgenthaler – den ultimative samling // Forfatter(e):  Wulffmorgenthaler // Forlag:  Politikens Forlag // ISBN: 9788740051315 // Serie: – // Udg. dato: 24-10-2018 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

“De 752 allerbedste striber nogensinde” – så bliver det ikke bedre!

Wulffmorgenthaler – den ultimative samling

Titlen siger det hele. Den ultimative samling over morsomme, tankevækkende, tidsaktuelle og skønne striber. Med en stor del af sandhed og lige så stor del humor tager Wulffmorgenthaler os igennem alt fra kaos, curlingbørn og Valentins Dag til religion, dating og sociale medier. Der er striber af enhver art og garanti for latter og smil.

Jeg har hvert år en bordkalender af samme forfattere, så jeg får min daglige dosis humor. Denne bog er en samling af det, og jeg grinte mig igennem.

Wulffmorgenthaler - den ultimative samling af Wulffmorgenthaler - Bogfinkens bogblog

Som tillæg til alle striberne er der indslag, der fortæller om personerne bag striberne. Der er også omkring idéerne og udviklingen. Jeg fandt det enormt interessant at høre omkring starten, udviklingen og ikke mindst de ændringer, der havde været igennem årene. Striber, der ikke den dag i dag kan publiceres eller som havde været over stregen mv.
Jeg kendte til personerne bag, men jeg kendte ikke deres historie. Jeg anede heller intet om opstarten, eller hvor mange år de egentlig havde publiceret striber. Jeg kunne rigtig godt lide, at samlingen var krydret med den del fakta.

Morsom samling og interessante faktuelle indslag. I øvrigt kan jeg varmt anbefale årskalenderne fra samme forfatter. Det ér altså bare skønt at få sin dosis humor serveret hver dag. De kan fås hos samme forlag som denne samling 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.