Om / kontakt

girl-reading-alone

Om mig

Jeg hedder Benedikte Jensen og står bag bloggen “Bogfinken” som jeg startede i 2015. Jeg har blogget i mange år på forskellige adresser og steder, men aldrig særlig fast. Jeg har dog altid haft lysten til at have et fast pusterum, og det er så (endelig) blevet her. Jeg er mange ting, men frem for alt har jeg altid været en bogorm og læst alt, jeg kunne komme til. Jeg lærte at læse inden jeg startede i skole, og det har altid været en stor styrke. Jeg lærte at læse, og at læse hurtigt. Det har dog vist sig at være både en fordel og ulempe. Tilbage i folkeskolen hvor der var “bibliotekstimer” elskede jeg også at låne og læse bøger. Jeg var den eneste, der havde særordning på biblioteket og måtte låne mere end 15 bøger om ugen. Jeg havde frit lejde, bare bøgerne blev afleveret til tiden.

Bloggens indhold

Her på bloggen, skrives der om stort og småt indenfor bogsnak. Jeg læser mange bøger, og har valgt at gøre det til mit lille projekt at dele nogle af mine oplevelser i boguniverset med andre passionerede læsere.
Derudover er der småtterier i form af selskrevne ting, men det er ikke meget det bliver til – endnu i hvert fald.

Privat

Privat er jeg fra 1987 og er bosat i Kousted nordvest for Randers, Østjylland i et lille skønt bindingsværk, sammen med min søster og alle vores dyr.
Interesserne er mange, men dækker blandt andet over fotografering, bagning, anmeldelse af læste bøger, dyr og at nyde naturen og det den giver.
Jeg er af person meget privat og har aldrig kunnet det med at have en personlig blog hvor man udleverede stykker af sig selv. Det dur jeg ikke til – så jeg har valgt en anden vej. Gennem boganmeldelserne giver jeg alligevel lidt mig selv, men gør det på mine egne præmisser og for at gøre noget, jeg selv holder af.

Kontakt

For de gængse henvendelser kan man bare bruge kommentarfeltet til kontakt – jeg besvarer alle og svarer også gerne på spørgsmål.
Hvis man ønsker at henvende sig til mig i andet henseende – eksempelvis ang. sponsorerede indlæg eller andre samarbejder, kan man sende en mail på benediktejensen87@gmail.com
Kontakt mig endelig, det ville kun være sjovt uanset i hvilken henseende.

10 thoughts on “Om / kontakt

  1. Hejsa
   Det var en fejl – nu skulle der være en mulighed for at tilmelde sig mails i højre sidemenu 🙂
   /Benedikte

 1. Kun den ‘gammeldags’ (men nemme) “Follow” pop-op-knap der ihvertfald engang var WordPress-’standard’, (Som på min egen blog, bare fx…).
  MEN du har jo nu et fint lign felt; “Få besked om indlæg” og plads til mail-adresse.
  Så problem nok ikke-eksisterende. 🙂

 2. I read that you are interested in reviewing more books written in English, and also that you are open to memoirs. My new book, “A Bit of Earth,” fits those two generous categories. A description of the book can be found Amazon and you can read excerpts from it on my website, below. If you think this is something you’d be interested in reviewing (for better or worse :)), I’d be delighted to send you a review copy. All best.

  1. Hello Wendy

   Thank for your kind message. Your book sounds very interesting – I love your webpage 🙂
   I’ve sent you an email. Hoping to hear from you.

   All the best

  1. Hej Max – undskyld men jeg er lidt forvirret her. Jeg kan kun se denne kommentar fra dig hvor det lyder som om jeg skulle have modtaget en mail? Kan du opklare forvirringen? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *