Det du ikke siger

“Det du ikke siger” af M.H. Kirkegaard

Nyeste bog jeg har været igang med, var en jeg skulle anmelde for Plusbog.dk, titlen “Det du ikke siger” af M.H. Kirkegaard.

image

4_5

Titel: “Det du ikke siger” | Forfatter: M.H. Kirkegaard | Forlag: Red Summer

ISBN: 9788799754700 | Udg. dato: 25-06-2014

Tom har styr på livet – penge, villa og vovse. Måske er det lykken? Lisa har også styr på sine drømme. Tom tilbyder det lækre liv i overhalingsbanen. Er hans ide om lykke i tråd med hendes drømme? To mennesker fra vidt forskellige miljøer mødes på livets highway og forgrener deres skæbner ind i hinanden. Men skal Lisa springe ud i det? Og kan Tom holde sine løfter?  Humoristisk bog om den svære kærlighed i en karrieretid.

Jeg kom hurtigt igang med den, og den var i det store hele meget god og letlæselig, og rummer derudover en fin historie.

Handlingen er basalt set fortalt fra Lisas øjne, som er fuldstændig blind af kærlighed til Tom. Han har styr på det hele, men indimellem smuldrer det. I de gode tider forblænder han Lisa, der søger trygheden og drømmene ved manden der har styr på det hele og har noget at tilbyde.  I de dårlige tider er der ikke helt så meget kærlighed og tryghed at spore. Det er fortællingen om to meget forskellige verdener og liv der mødes og skal finde ud af om de skal fortsætte fremad sammen eller om det har for store omkomstninger. For omkostningerne er store undervejs, og indimellem tænker man hvorfor de stadig forsøger, mens andre tider viser kærligheden mellem dem.

Selv om bogen ikke er noget mesterværk, er den godt skrevet, fangende og meget tankevækkende. Især om forblændelse, kærlighed og omkostninger.

Den fik 4 ud af 5 stjerner i min anmeldelse, og kan anbefales til andre, men man skal dog være klar over at “Det du ikke siger” altså ikke er det største mesterlige værk, men en udmærket historie.

2 tanker om ““Det du ikke siger” af M.H. Kirkegaard”

  1. Pingback: Bogfinken - Bogfinken fylder 4 år! - et ongoing bogligt eventyr ~ Bogfinkens bogblog

  2. Pingback: Give-away: 2 års blog-fødselsdag! - Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.