“Anna og det franske kys” af Stephanie Perkins

“Anna og det franske kys” af Stephanie Perkins

Nyeste bog jeg har haft fingrene i, var “Anna og det franske kys” af Stephanie Perkins.

“Anna og det franske kys” af Stephanie Perkins

5_5

Titel: “Anna og det franske kys” | Forfatter: Stephanie Perkins | Forlag: Lindhart & Ringhof

ISBN: 9788711455050 | Udg. dato: 10-04-2015

Anna er glad og tilfreds i Atlanta, hvor hun ser frem til at starte på sit sidste år på high school. Hun har en trofast bedste veninde, et godt fritidsjob og et crush på en fyr, der netop er begyndt at vise interesse for hende.

Anna bliver derfor ikke begejstret, da hendes far beslutter sig for at sende hende på kostskole i Paris. Selv om Anna ikke kan fransk, møder hun hurtigt en ny gruppe venner, og ikke mindst den søde og charmerende Étienne St. Clair. Desværre er han allerede taget – og det er Anna vel egentlig også? Men i lysets by kan alting ske

Jeg havde ikke hørt om “Anna og det franske kys” før jeg læste og anmeldte efterfølgeren “Lola og naboens søn” for Plusbog.dk, en bog som jeg i øvrigt var stor fan af. Jeg tilføjede derfor denne bog til listen over dem, jeg vil læse. At jeg kom igang med “Anna og det franske kys” fortrød jeg på intet tidspunkt!

Øjeblikkeligt fra start til slut relaterer man til Anna, lever sig ind i hendes verden og føler hendes følelser. Sproget er levende og let, og giver anledning til man bare hopper ind i universet uden besvær eller second thoughts.

Søde uskyldige Anna, oplever alt fra usikkerhed, svigt, interesse, afvisning, sorg til den store kærlighed – bogen er én stor rutchebanetur i de unge følelsers land. Er der en romantiker gemt i én, så er der garanti for en god læseoplevelse i denne bog. Hvem vil ikke gerne være med, når vi skal opleve Anna føle den store kærlighed, få sit hjerte knust og udvikle sig som menneske.

Alt i alt en fortræffelig læseoplevelse, og klart anbefalelsesværdig bog!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.