Hende Jensen blog - boganmeldelse af Breathless triologien af Maya Banks

Breathless triologien af Maya Banks – boganmeldelse

Hende Jensen blog - boganmeldelse af Breathless triologien af Maya Banks

5_5

Titel: “Gnist”, “Glød”, “Ild” (Breathless trilogien) | Forfatter: Maya Banks | Forlag: Pretty Ink

ISBN: 9788763830423, 9788763830454, 9788763830584 | Udg. dato: 29-04-13, 03-06-2013, 28-10-2013

Gnist:
Jace Crestwell, Ash McIntyre og Gabe Hamilton har i årevis været bedste venner og succesfulde forretningspartnere. De er stærke, sexede og tre af de mest magtfulde mænd i USA.
De er vant til at få alt, hvad de vil have.
Mia er Jaces lillesøster og meget yngre end Gabe, men han kan ikke få hende ud af hovedet. Og Gabe har ventet på hende i lang tid. Hvad Gabe ikke ved er, at Mia længe har fantaseret om ham.  Og ja, han er fjorten år ældre end hende, men hvad så? Hun ved godt, at han er i en helt anden klasse end hende selv, men hendes lyst til ham er kun blevet stærkere med tiden. Hun er voksen nu, og der er ingen grund til ikke i det mindste at prøve . Men da Gabe hvirvler hende ind i sin verden af penge, magt og sex, indser hun, at der er meget, hun ikke ved om ham. Blandt andet hvor krævende og udfordrende hans begær kan være.

Glød:
Jace Crestwell og Ash McIntyre deler alt – inklusive deres kvinder. Men da Jace møder Bethany, begynder han at føle noget, han aldrig tidligere har følt: jalousi. Den magtfulde besættelse truer, overvælder og ophidser ham. Jace vil ikke dele Bethany med nogen anden. Han er fast besluttet på at være den eneste mand i hendes liv, også selvom det måske vil betyde enden på et livslangt venskab med Ash og koste ham en ualmindeligt dygtig forretningspartner. Bethany skal være hans og hans alene. Men ønsker hun selv det?

Ild:
BREATHLESS er den forførende erotiske trilogi om de tre venner Gabe Hamilton, Jace Crestwell og Ash Moreau og kvinderne i deres liv. De tre mænd har opbygget en international hotelkæde med stor succes og er smukke og velhavende. De har vænnet sig til at kunne få de kvinder, de peger på. Men hver især møder de den kvinde, der vækker følelser i dem, som de ikke før har kendt – kan de tre mænd fortsat opretholde deres ungkarleliv?

Beklager den lange intro med information, men jeg læste hele breathless triologien ud i ét, og de hører sammen, så det mest fair for den var, at give den en samlet anmeldelse. Jeg kan lige så godt slå det fast – Maya Banks’ breathless triologi… Den er breathless!
Den er.. Heftig, intens, sexet som bare pokker, giver sommerfugle i maven, tårer i øjnene og bankende hjerte. Den efterlader i store dele af bogen, læseren helt ude på kanten af stolen bare NØDT til at vende den næste side, og hurtigt læse 10-15 sider mere.
Denne triologi er årsagen til, jeg er kommet alt for sent i seng de seneste nætter! Den er noget nær umulig at lægge fra sig, når man først kommer igang. “Bare lige en side mere”…… og så er klokken halv fire om natten!

Den første bog følger Gabe. Han har gennem længere tid haft noget for sin bedste vens lillesøster – Mia. Mia har i mange år selv været hemmeligt forelsket i Gabe, og pludselig kulminerer deres følelser i hvad de tror, skal være et dominansforhold. Hurtigt viser det sig, at de begge har brug for hinanden, men skal gå så meget igennem, at man som læser slet ikke ved hvordan det dog skal gå dem.

Næste bog følger Jace. Indrømmet – jeg blev skuffet da jeg startede på bogen. Jeg håbede at ride videre på “Gabe og Mia” historien, fordi den var så intens, men da jeg først kom igang med historien om Jace og hans  Bethany, fortog skuffelsen. Pludselig var jeg ligeså “breathless” som i den foregående, fordi denne tog over med lige så stor intensitet og følelser. At vi samtidig stadig havde Gabe og Mia involveret i bogen, gjorde ikke bogen et hak dårligere. Igen formår Maya Banks at holde os åndeløse på stolekanten med håb, frygt, flaksende sommerfugle og en klump i halsen. Vi skriger til himlen om alt ikke godt kan ordne sig og alle blive lykkelige, men føler også forrædderi, angst, sorg og kærlighed undervejs.

Sidste bog følger naturligvis Ash. Det kommer til at lyde som en gentagelse – men stor intensitet og følelser. Maya Banks formår at skrive én stor sammenhængende historie fra flere forskellige vinkler, hvor vi kender alle og holder lige meget af dem, med undtagelse af de få, vi hader. Vi får her de sidste brikker på plads i vores nye store familie, og er med når der elskes, men også i det øjeblik hvor alt falder fra hinanden og vi deler angsten.

Hvis jeg absolut skal vælge, så foretrækker jeg bog 1… Nej 2… Nej 3… Nej… – jeg kan faktisk ikke vælge! Mens jeg læste bog 2, tænkte jeg “Nej, jeg kunne meget bedre lide 1’eren”, men så kom intensiteten og følelserne. Jeg var “breathless” og kunne pludselig ikke vælge hvilken der var bedst. Da 3’eren så kom godt igang, så gav den en helt ny vinkel og følelse. Pludselig var historien komplet og der kan ikke sorteres én fra eller vælges en bedste af dem.

Jeg sidder bare og vil høre mere. Jeg vil vide mere om Gabe og Mia… Jace og Bethany…. Ash og Josie…. og alle de andre, der hører til “familien”. Simpelthen et mesterstykke af en triologi!

“Breathless” beskriver den følelse, læseren sidder med – og er perfekt ramt!

1 tanke om “Breathless triologien af Maya Banks – boganmeldelse”

  1. Pingback: Løgn og lykke af Maya Banks ~ Erotik, kærlighed og dramatik ~ Bogfinken

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.