"Banesår" af Thomas Enger

“Banesår” af Thomas Enger

"Banesår" af Thomas Enger

5_5

Titel: “Banesår” | Forfatter: Thomas Enger | Forlag: Modtryk

ISBN: 9788771465457 | Udg. dato: 28-01-2016

Anmeldereksemplar fra Plusbog.dk

Henning Juul sidder i en båd ude på en lille sø. En mand med et våben i hænderne sidder over for ham. Ved mandens fødder ligger et lig, som snart skal smides i vandet. Henning Juul er sikker på, at han skal lide samme skæbne. Og han ved, at det er hans egen skyld. Det er lidt over to år siden, Henning Juul mistede sin søn i en brand, og lige siden har han kæmpet med gåden om, hvem der satte ild til lejligheden, hvor hans og Noras lille søn omkom. De spor, Henning følger, fører nu endelig til et svar. BANESÅR er femte og sidste bog i serien om kriminalreporter Henning Juul. Et stort forbryderdrama og løsningen på gåden om, hvem der dræbte Henning Juuls søn.

Krimier er en af min favoritgenrer når det kommer til bøger, og “Banesår” af Thomas Enger er ingen undtagelse. Jeg har ikke tidligere læst nogle af Thomas Enger’s bøger, men dette bliver absolut ikke den sidste. “Banesår” er femte del af serien om Henning, og jeg kunne godt tænke mig at læse de foregående bøger i serien også.

Da jeg startede med de første sider i bogen var jeg lidt skeptisk og blev ikke helt fanget, men det skal jeg da love for, ændrede sig hurtigt. Sproget og måden det bliver brugt på af Thomas Enger, er skøn. Der er humor koblet sammen med faktuelle informationer, ligesom der er alvor koblet sammen med følelser. Jeg blev fanget og draget, og det sammen med et uforudsigeligt plot – så er det en fuldendt krimi for mig. Når jeg ikke regner ud, hvem morderen er, før forfatteren selv afslører det, så har denne gjort det godt – og det lykkedes til fulde for Thomas Enger.

Jeg er meget tilfreds og vil klart anbefale bogen til andre krimielskere. “Banesår” af Thomas Enger får 5 ud af 5 hos mig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.