Optælling #1 – Hvor meget læser jeg egentlig?

Optælling af læste bøger

Nogle gange når jeg følger med i diverse grupper på Facebook, andre bogblogs mv., så falder snakken på hvor meget folk egentlig læser. Det er gået op for mig, at jeg faktisk ikke har nogen anelse om hvor lidt eller meget jeg selv læser, så måske det var en god idé at lave en slags status en gang imellem, bare for at få styret nysgerrigheden… Sådan en kommer i dette indlæg..

Hvis jeg tager udgangspunkt i alt jeg kan mindes at have læst indtil videre i 2016 er det følgende:

Januar (8 bøger – 2921 sider):

“Det der ikke slår os ihjel” af David Lagercrantz (470 sider)
“Stalker” af Lars Kepler (624 sider)
“Himlen ved mine fødder” af Jandy Nelson (352 sider)
“Mordersken” af Anne-Marie Vedsø Olesen (380 sider)
“Dødsvalsen” af Mie Hald (180 sider)
“Skriveren” af Max Madsen (312 sider)
“Digteren mellem linjerne” af Mads-Peder Winther Søby (268 sider)
“Banesår” af Thomas Enger (335 sider)

Februar – indtil videre (5 bøger – 1744 sider):

“Københavns brand (Manus Albinus 1) af Søren og Morten Ellemose (253 sider)
“Endelig os” af Julie Kenner (304 sider)
“Parallelsamfundet” af Dorte Bakbo (271 sider)
“Mig før dig” af Jojo Moyes (420 sider)
“Kaninmassakren” af Jesper Wamsler (496 sider)

genbar2

Det bliver jo alligevel til en del, når man regner efter. Dertil skal lægges eventuelle bøger jeg har genlæst, men ikke noteret eller småting jeg har glemt undervejs. Man kan godt se, fritiden er gået mere med arbejde end bøger i februar, men det bliver alligevel til en del.

Jeg har hele tiden bøger på huskelisten – bare lige nu har jeg en stribe af Jojo Moyes, “Mig uden dig” af Kelly Rimmer, de to næste i Manus Albinus serien, en hel bunke ved Forlaget Mellemgaard og “Min mands hemmelighed” som har ligget på mit skrivebord et stykke tid.

Optælling af læste bøger

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.