Boganmeldelse Hende Jensen blog - "Mig uden dig" af Kelly Rimmer

“Mig uden dig” af Kelly Rimmer

Boganmeldelse Hende Jensen blog - "Mig uden dig" af Kelly Rimmer

Titel: “Mig uden dig” | Forfatter: Kelly Rimmer | Forlag: Lindhart & Ringhof

ISBN: 9788711466490 | Udg. dato: 05-02-2016 | Sideantal: 349

Hver dag tager Callum færgen fra storbyen hjem til Manly nordpå. Han arbejder for en stor pr- og marketingvirksomhed i Sydney. På færgen falder han en dag i snak med den engagerede jurist og miljøforkæmper Lilah, og deres første møde udvikles hurtigt til en stormfuld forelskelse. Ingen af dem tror på kærlighed ved første blik, men de klikker bare. Lilah prøver at kæmpe imod med alle midler. Hun finder på den ene undskyldning efter den anden, for at følelserne ikke skal tage over. Til sidst må hun give efter, og lader kærligheden skylle ind over sig. Alt tegner lyst for dem, og deres forhold styrkes dag for dag. Men så en dag kan Lilah ikke længere ignorere de små sygdomstegn, hun har frygtet og holdt hemmelige for Callum …

Jeg havde hørt meget godt om denne, især hvis man kunne lide Jojo Moyes. Jeg var jo vild med Jojo Moyes’ “Mig før dig” og derfor måtte Kelly Rimmers “Mig uden dig” jo også købes og læses – ingen slinger der.

Jeg slugte den på et par dage, og til at starte på, syntes jeg ikke den var speciel. Altså den var god, sød, romantisk og lige noget i min boldgade, men efter Jojo Moyes’ tåreperser, havde jeg forventet mere. Det slog mig da, da jeg nåede sidste del af bogen. Der kom følelserne, tårerne og den voldsomme lyst til ikke at slippe bogen.

Callum og Lilahs historie er sød og noget enhver kan relatere til. Modsætninger mødes og der opstår interesse og nogle følelser udvikler sig trods modstand. Men så rammer livets barske realiteter og alt braser sammen. Hvordan kommer man videre derfra, og er der overhovedet noget håb for Callum og Lilah, eller var det bare det…!?

Den er ikke at sammenligne med Jojo Moyes, men “Mig uden dig” er alligevel en rigtig dejlig bog, jeg til hver en tid vil anbefale. For alle med bløde hjerter er det en “must read” bog!…. – men lad mig give et godt råd; lad være med at læse bogen i bussen, og husk kleenex!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.