Giveaway #1 - Hende Jensens bogblog - 3 gode læseoplevelser

Giveaway #1 – 3 gode læseoplevelser!

Giveaway #1 - Hende Jensens bogblog - 3 gode læseoplevelser

Giveaway #1 – 3 gode læseoplevelser for enhver!

Jeg har faktisk ikke rigtig nogen anledning til en giveaway… Men ikke desto mindre afholder jeg nu en alligevel! Jeg har de her tre gode bøger liggende, som jeg gerne vil give videre til en anden heldig person. Jeg har så mange bøger liggende, men ikke så mange bogreoler – og de her tre har givet mig den gode læseoplevelse, jeg skulle have fra dem. Derfor vil jeg gerne give dem videre til en anden, som måske også vil få en god oplevelse ud af dem.

Kaninmassakren af Jesper Wamsler er en novellesamling om helt almindelige mennesker, som har været ude for en eller anden for dåd eller udåd. Morsomme og tankevækkende historier.
Skriveren af Max Madsen er en spændingsroman om livet i en lille latinamerikansk provinsby.
Dødsvalsen af Mie Hald er en dark fantasy bog der rummer kærlighed og en tankevækkende historie om hvordan en pige reagerer, da Døden bogstavelig talt banker på døren.

Alt du skal gøre for at vinde min giveaway #1, er faktisk at gå på Facebook, like konkurrenceopslaget og fortælle hvilken bog jeg anmeldte som den allerførste her på bloggen.
Har du ikke Facebook, kan du også deltage ved at lægge en kommentar til indlægget her – alle skal jo have lov at kunne være med 😉

Du må naturligvis hellere end gerne følge bloggen her og dele konkurrencen. Jo flere der deltager, jo sjovere – men det er altså ikke et krav for deltagelse.

Vinderen findes ved lodtrækning d. 16-03-2016 og vinderen bliver offentliggjort på siden og modtager en privat besked fra mig på Facebook.
Hvis der ikke er svar fra vinderen inden 7 dage efter udtrækningen, udtrækkes en ny vinder.

Jeg håber, der er nogle, der vil lege med i denne giveaway #1 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.