“Tillykke! Du har vundet i vores anmelder-konkurrence…”

Anmelder-konkurrence plusbog.dk Jensens bogblog
Igår tikkede der en god mail ind i indbakken. Én af dem, vi bogelskere holder så meget af. Dem, der vil give os flere bøger og læseoplevelser!

Jeg anmelder jo bøger for plusbog.dk og anmelder også generelt set alt, jeg læser derinde – jeg kan jo godt lide at give andre læseoplevelser med videre. Plusbog har den enormt gode feature, at der hver måned er en konkurrence for anmelderne hvor den, der anmelder flest bøger på en måned vinder muligheden for at kunne bestille 2 gratis bøger! I og med, jeg læser en del og også anmelder en god del derinde, så synes jeg, det er en vanvittig fed ting. Jeg har for 2. gang nu vundet, og også straks udnyttet det.

Første gang jeg vandt den, bestilte jeg Endelig os og Mig før dig. Det var den bedste idé længe. Især Mig før dig var jo en sindssyg stor læseoplevelse, der trak mange tårer.

Hvad var så mere passende, end denne gang at bestille efterfølgeren – “Efter dig”, og så også én jeg (også) længe har ønsket mig – “Jeg er her stadig”.

Jeg gik allerede igang med “Efter dig” i morges. Indtil nu har den ikke fanget mig på samme måde som forgængeren, men den er startet ud lovende.

Jeg er selvfølgelig allerede godt igang med marts måneds anmeldelser både på bloggen og Plusbog. Det er jo ikke bare for at vinde bøger, jeg gør det. Det at læse og give en oplevelse (og bedømmelse) videre, er bare noget jeg holder af. Det får mig til at reflektere nærmere over de skrevne ord, og giver en oplagt mulighed for at lade bøgerne synke ind og mere end bare læse dem og videre til næste.

Hver bog er en oplevelse, og hvert kapitel noget særligt.

Reading is fundamental

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.