“Calendar girl: Januar” af Audrey Carlan

2016-03-28 01.55.35

5_5

Titel: “Calendar girl: Januar” | Forfatter: Audrey Carlan | Forlag: Lovebooks

ISBN: 9788711616963 | Udg. dato: 31-03-2016 | Sideantal: 102

Gave fra LOVEBOOKS til modtagere af deres nyhedsbrev

Ny måned – ny by – ny mand
Mia Saunders skal skaffe 1 million dollars til at betale sin fars spillegæld. Siden hun var barn, og hendes mor forlod familien, har hun taget sig af sin far og søster, og også denne gang beslutter hun sig for at tage sagen i egen hånd. Alting virker håbløst, for Mia er bare en 24-årig servitrice med skuespillerdrømme – men så bliver hun tilbudt et job hos Exquisite Escorts. Opgaven er enkel: I løbet af det næste år skal Mia tilbringe hver måned sammen med en ny mand i en ny by. Om 12 måneder vil gælden være betalt. Og Mias liv forandret for altid.
I JANUAR går turen til Los Angeles. Her har Mias første klient, den charmerende surfer og manuskriptforfatter Wes Channing, brug for en date til en række events i Hollywood. Mia og Wes bliver straks gode venner og oplever en seksuel kemi, der får jorden til at ryste under dem. Men selvfølgelig skal de ikke forelske sig i hinanden, for kærlighed er ikke en del af kontrakten – og Mia har en mission, der skal fuldføres.

Jeg kan godt se for mig at “Calendar girl” serien bliver en jeg bare MÅ eje. Jeg har læst én måned, og jeg er fuldstændig solgt. Forfatterens humor skinner igennem fra første side og gør fortællingen så meget sjovere at læse. Det kombineret med nogle enormt gode personbeskrivelser og en masse følelser på godt og ondt, så er min interesse vakt.

Wes sukkede og rystede på hovedet. “Vi skal nok komme. Samme tid?” spurgte han.
“Sådan, min skat.” Hun luftkyssede igen begge hans kinder, og bagefter gjorde hun det samme med mine.
Vi gik tilbage til baren. “Jeg har brug for en drink,” sagde han og gik forrest.
Jeg kunne ikke lade være. Jeg begyndte at grine.
“Hvad er det, der er så sjovt?”
“Du gør jo altid, hvad din mor siger!” grinede jeg. Da vi kom over til baren, lænede jeg mig helt ind til ham. “Mors dreng!” sagde jeg drillende ind i øret på ham.
“Hold nu op. Jeg begynder seriøst at være i tvivl, om det her var en god ide. Jeg kunne have valgt en hjernedød Barbiedukke i stedet.” Han løftede det ene øjenbryn og vrængede påtaget, men hans øjne afslørede ham. De var fyldt af humor og var skinnende grønne.”

Humoren i bogen er der konstant. Ping-pong mellem de to personer, der trækker smil på smil. Det er dejligt.
Mia Saunders er sympatisk, sød, kæk og helt sin egen. Hun har personlighed og attitude, men har også svagheder og den bløde side. Hun er en som alle kan relatere til, hvilket for mig gør hende til en rigtig skøn hovedperson at følge. At hun så ikke har modelmål og er en lidt “skæv” person gør kun det hele så meget bedre fra min synsvinkel. Wes, som er manden i denne bog, er skæppeskøn. Jeg er vild med ham! De har så meget kemi imellem sig, at man nærmest bare forventer hun droppede det hele og blev hos ham.

“Så du rejser om to dage, og der er ikke noget, jeg kan sige eller gøre, som kan få dig til at blive?”
Jeg rystede på hovedet og lagde det mod hans hjerte og lod de tunge slag lulle mig et sted hen, som var halvt i søvne og halvt vågen. Jeg vidste dybt i mit hjerte, at det eneste, der kunne få mig til at blive, eller bare overveje at blive var, hvis han elskede mig. Jeg vidste, at jeg var ved at forelske mig i ham, men at jeg havde holdt mig tilbage, fordi jeg vidste, at det aldrig havde været meningen, at kærlighed skulle være en del af pakken.

Forfatteren har virkelig sat barren højt med januarbogen. Mine forventninger til de kommende er skyhøje, og jeg håber virkelig at de bliver indfriet – så er det en bogserie der ryger direkte i toppen af favoritterne i hvert fald. “Calendar girl: Januar” har i hvert fald lagt stilen flot fra start. Jeg er imponeret.

Nede i æsken lå en kobbernøgle fæstnet til et lille, gult og lyserødt surfbræt. Det var den nøgle, jeg havde brugt, mens jeg boede hos Wes. Min nøgle. Men nu var der kommet en tilføjelse til nøgleringen. Et blankt, rødt hjerte dinglede ved siden af surfbrættet. I bunden af æsken sad en seddel. Jeg foldede den ud.

Jeg kunne blive ved, med at citere. Bogen er fuld as passager der vandt mit hjerte, og som jeg har lyst til at citere ❤

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.