"Forbundet" af Julie Kenner - boganmeldelse Jensens bogblog

“Forbundet” af Julie Kenner

"Forbundet" af Julie Kenner - boganmeldelse Jensens bogblog

5_5

Titel: “Forbundet” | Forfatter: Julie Kenner | Forlag: Politikens Forlag

ISBN: 9788740031201 | Udg. dato: 14-02-2016 | Sideantal: 80

Jeg har altid drømt om det perfekte bryllup, men ikke før jeg mødte Damien Stark, som tryllebandt mig med sine kys og udfriede mig med sin krop, turde jeg tro på, at det nogensinde ville blive virkelighed. Selvom vi begge bærer store hemmeligheder med os, har vores fælles lidenskab gjort os hele og knyttet os sammen. Vi har overgivet os helt og fuldt til hinanden, og vores gensidige ekstase er den klareste flamme i mit liv. Men mørket er ikke forsvundet fra vores tilværelse og truer stadig med at ødelægge alt, vi har skabt. Damien er mit anker i verden, og jeg er hans. Men skal vi beholde hinanden, må vi slås mod fortidens genfærd for sammen at træde ind i lyset.

Mit romantiske hjerte glædedes ved at finde denne ekstra afslutning, som “Forbundet” giver. Damien og Nikki-universet er helt exceptionelt og denne bog afrunder det perfekt.

Jeg har hele tiden været stor fan af netop denne trilogi på grund af forfatterens sprog, historien og ikke mindst hovedpersonerne. Det at det ikke bare er den sædvanlige “svag pige” møder “magtfuld mand med traumer” er noget helt specielt. Selvfølgelig er der en snert af det, men de problemer de begge har, stikker så meget dybere end som så, og det behov de har til hinanden på en ikke kun erotisk måde, er fantastisk beskrevet.
Jeg har tidligere anmeldt den 3. bog i trilogien, “Endelig os“, og for dem der ikke kender historien, skal de klart smutte tilbage og starte fra starten. Det er en fantastisk trilogi, Julie Kenner her har begået.

Damien er den magtfulde mand der har alt hvad han kan tænke sig, inklusiv en dyster fortid. Nikki er den intelligente, men også meget sårbare pige som er farvet af sin mors perfektionisme og har derfor ligget under for selvskade i mange år, selv om hun ellers er en både kløgtig og gæv pige. De mødtes for år tilbage mens Damien spillede tennis på topplan, og Nikki blev trukket til skønhedskonkurrencer af sin mor. Mange år senere støder de igen ind i hinanden i livet, og herfra udspringer trilogien med følelser, udfordringer, sex og en kærlighedshistorie uden sidestykke.

Her i afslutningen efter trilogien, som “Forbundet” er, er hvor de endelig skal have hinanden. Der banker et romantisk hjerte ekstra hårdt. Hele Nikkis kamp med moren trækker dog bekymrede miner, men jeg elsker måden, det er beskrevet så intenst på. Som læser føler man omgående med Nikki og forstår kampen mellem hvad hun er opdraget til, hvad moren repræsenterer og hvordan hun påvirker Nikki. Vi forstår også hele kampen omkring smerte og selvskade og hvordan Damien redder og forstår hende. De har behov for hinanden for at være komplette; det er da den ultimative kærlighedserklæring, ingen romantiker kan undgå at føle for.

“Jeg har lyst til at sige alt det, men jeg gør det ikke. Jeg sidder bare der, med plasticsmilet plastret på mit ansigt, mens jeg hader mig selv for ikke at gøre noget. For ikke at bede hende om at skride tilbage til Texas. Men hvad jeg hader endnu mere er, at jeg nu sidder og knuger den anden gaffel i hånden inde under bordet, og tænderne borer sig igennem det tynde stof i min nederdel.
(…)
Jeg ser op og trækker så vejret lettet. Tunnelsynet forsvinder og mit syn vender tilbage. Gaflen falder ud af hånden på mig og lander på gulvet, og det går op for mig, at jeg har rejst mig. Det er Damien – og han kommer mod mig som skudt ud af en kanon.
Jeg går rundt om bordet uden at skænke noget andet en tanke. Han stopper foran mig, og hans ansigt er hårdt, hans blik er varmt, men bekymret. ‘Det viste sig, at jeg alligevel kunne få plads til den her kageting i min kalender.'”

“Jeg indser selvfølgelig hvad der er sket. Tony ringede til Damien. Da Damien var i Palm Springs, ringede han både til Jamie og Ryan for at sikre sig, at der var nogen sammen med mig til at lægge sig imellem. Jeg giver hans hånd et klem og mimer så: ‘Tak’. Ordet er simpelt, men det er følelserne ikke.”

Her svømmede øjnene lidt over. Så stærke følelser er repræsenteret i de ord. Jeg er vild med afslutningen som “Forbundet” giver og det samme er mit romantiske hjerte. Fantastisk forfatter.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.