Book haul #1

Jeg har fået en del nyt i reolen (som egentlig pt. bare er en stak på mit skrivebord og en samling på tablet’en) den seneste måned. Det meste af det er allerede læst, men enkelte venter endnu.

Book haul #1 - anmeldereksemplarer - Jensens bogblog

Først og fremmest har jeg været så heldig at få tilsendt et par interessante anmeldereksemplarer af bøger fra diverse forlag og forfattere. Jeg føler mig stadig meget ydmyg, hvis man kalde det det, når nogen sender mig et anmeldereksemplar. Forstået på den måde at de vælger, de kan bruge min mening til noget. Det er da fedt! -ikke at det spiller ind på anmeldelsen af bogen, men bare en understregelse af at jeg synes det er fedt, at få chancen for at give min mening til kende i forhold til noget, der interesserer mig.

Anmeldereksemplarerne i fysisk version var:

De tre første er læst og anmeldt på bloggen. Den sidste, bliver nok mit næste læseprojekt, kan jeg forestille mig.
Det var en lidt blandet fornøjelse med alt fra en lille satirisk “selvhjælpsbog” til en munter underholdningshistorie med tidsrejse indblandet, til afslutningen på en fantastisk erotisk trilogi.

Book haul #1 - anmeldereksemplarer - Jensens bogblog

Der sneg sig også to på e-bog ind blandt anmeldereksemplarerne. Det er en nem måde at få flere bøger på – de fylder ikke fysisk og det er så nemt at læse på min tablet, så det er jeg stor fan af – selv om der bare også er noget over fysiske bøger.

Anmeldereksemplarerne i e-bog var:

De er begge to læst og anmeldt på bloggen. Ofrene var en barsk historie om voldtægt og den kæmpe påvirkning, det har på alle ofrene fra en sådan forbrydelse. Hjertets måner var en sød ungdomshistorie om de valg man træffer og betydningen heraf.

Book haul #1 - købte køber - Jensens bogblog

Jeg må nok også krybe til korset og indrømme, at jeg har købt “et par” bøger den seneste måneds tid. De fleste er dog købt for små beløb ved Plusbog og Saxo (at være plusmedlem sådanne steder kan godt gå hen og blive farligt..) De to første var dog gratis fordi jeg vandt månedens konkurrence ved Plusbog om at anmelde flest bøger.

Af e-bøger har jeg købt:

Alle, pånær boxsættet er læst. Jeg mangler at anmelde en enkelt. Generelt kan man sige det har stået i kærlighedens tegn – og det har været skønt. Det er nogle eminente forfattere, der har ordet og følelserne i deres magt, så jeg er glad fra inderst til yderst over disse skønne bøger. Til alle bløde hjerter, kan jeg virkelig anbefale dem alle.

Book haul #1 - købte køber - Jensens bogblog

Jeg har også købt et par fysiske bøger. Jeg har endnu ikke fået læst nogle af dem, men jeg glæder mig til, jeg kommer dertil.

  • “Det sidste brev fra din elsker” af Jojo Moyes
  • “Min mands hemmelighed” af Liane Moriarty
  • “Borte med blæsten” af Margaret Mitchell

Den midterste var en jeg måtte bestille gratis, da jeg blev plusmedlem ved Plusbog, og jeg havde hørt meget godt om den.

Book haul #1 - købte køber - Jensens bogblog

Book haul #1 - købte køber - Jensens bogblog

Book haul #1 - købte køber - Jensens bogblog

Jeg faldt for noget tid siden for Jojo Moyes’ måde at skrive på. Da jeg så var i et genbrug og faldt over denne – og bemærk prisen! – så kunne jeg jo ikke lade være med at tage den med hjem. Jeg er vild med de små illustrationer og “citater” og glæder mig til at nå til den.

Book haul #1 - købte køber - Jensens bogblog

Book haul #1 - købte køber - Jensens bogblog

Jeg vil gerne læse nogle klassikere, og “Borte med blæsten” er jo ikke til at komme udenom. Naivt troede jeg at én af tidens store klassikere ville være til at finde både på diverse tjenester og ikke mindst tilgængelig på biblioteket… Snydt blev jeg?… Jeg tog sagen i egen hånd og købte gennem Saxo’s brugttjeneste denne klassiker, som er velholdt men af ældre dato – og jeg glæder mig til at sætte mig ned med den, og indsnuse magien fra sådan en gammel sag.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.