"Dømt ude" af Elle Kennedy - boganmeldelse - Jensens bogblog

“Dømt ude” (Off-Campus #3) af Elle Kennedy

"Dømt ude" (Off-campus #3) af Elle Kennedy - boganmeldelse - Jensens bogblog

5_5

Titel: “Dømt ude” | Serie: Off-Campus | Forfatter: Elle Kennedy | Forlag: Flamingo

ISBN: 9788702204551 | Udg. dato: 08-04-2016 | Sideantal: 443

[ Anmeldereksemplar fra Plusbog ]

Allie Hayes er i krise. Dimissionen lurer lige om hjørnet, og hun har stadig ikke den fjerneste anelse om, hvilken vej hun skal gå efter college. For at gøre ondt værre har hun også kærestesorg efter netop at være kommet ud af et længerevarende forhold. Vild trøstesex er absolut ikke løsningen på hendes problemer, men den lækre ishockeystjerne Dean Di Laurentis er umulig at modstå. I hvert fald for en nat.
Dean får altid, hvad han vil have. Piger, gode karakterer, piger, anerkendelse, piger … Han har endnu ikke mødt en kvinde, der er immun over for hans charme. Men så møder han Allie. På bare en enkelt nat vender den iltre blondine op og ned på hans verden – og nu vil hun bare være venner ? Men slaget er ikke tabt endnu. Det er på tide at give kærligheden et skud.

Ligesom de to tidligere i Off-Campus serien, er denne helt fantastisk. Elle Kennedy fortsætter en allerede fantastisk serie med at skrive, denne gang om Dean.

Vi møder Allie, som har slået op med sin kæreste igennem flere år. Hun har en tendens til at gå tilbage til ham, men denne gang skal det være slut. Alligevel tvivler hun på at hun har rygrad nok til at lade være. Hun allierer sig derfor med sin veninde, som lader hende “flytte ind” midlertidig i hendes bofælles værelse, idet veninder og deres kærester er taget væk. Det eneste er dog at ved venindens bofælle bor også Dean. Dean er lækker, uimodståelig og så har han været i seng med det meste af campus. Allie skal derfor hverken falde for ham eller i hans seng…. Men det bliver sværere end forventet, for Dean kan nemlig godt være sød..

“Allie.” Hannah lyder tiltagende bekymret. “Tal til mig”
Jeg tager en skælvende indånding. “Vil du gøre noget for mig?”
“Hvad som helst,” siger hun øjeblikkeligt. “Bare sig, hvad du har brug for?”
“Kan du…” Jeg taler gennem den hårde klump i min hals. “Vil du ringe til Dean og sige, han skal komme herover?”
[…]
“Du vil have, at jeg ringer til Dean?”
“Ja.”
“Dean Di Laurentis?”
“Ja.” Jeg fugter mine tørre læber, der smager af salt efter mine tårer. Tårer, der sgu bliver ved med at falde. “Vil du ikke nok bare… ringe til ham. Jeg…” Jeg mærker hele mit ansigt falde sammen igen. “Jeg har brug for ham.”

Off-Campus er en serie der emmer af både kærlighed og erotik. Den byder både på smil, grin, tårer, krummede tæer og baskende sommerfugle i maven. Elle Kennedy er en fortrinlig forfatter. Hun underholder fra start til slut, så man altså keder sig eller på anden måde overvejer at lægge bogen fra sig.
Jeg grinte i store dele af bogen, men nedenstående citat var bare for morsomt!

“Vi kørte fandeme hele vejen til fucking Boston kun for at opdage, at jeg for fanden har glemt min pung herhjemme. Så vi var nødt til at hoppe ind i pickuppen igen og køre hele vejen tilbage, og nu…”
Logan stopper op i bedste tegneseriestil. Det overrasker mig, at hans hoved ikke snurrer rundt, mens øjenæblerne springer ud af hulerne. […]
Han ser på badekarret, hvor jeg slænger mig som Cle-fucking-patra. Han ser på boblerne, der omgiver min krop som bløde, hvide skyer. Og så ser han Winston.
“Mand,” udbryder jeg. “Det er ikke, hvad det ser ud til!”
“Nej, nej, nej, nej, jeg vil ikke vide det!” Logan kaster hænderne i vejret og bakker ud af døren, som om han ved et uheld er gået ind i løvens hule. Han stopper op. Snupper bukserne fra knagen. Fortsætter med at bakke. Igen lander hans blik på den lyserøde dildo, der står fem centimeter fra min hånd.
Jeg prøver igen. “Jeg sværger, det er ikke…”
“Jeg vil ikke vide det!”

Den her skifter imellem fortæller. Dean og Allie fortæller fra hvert sit synspunkt, og det fungerer rigtig godt. Vi får samme historie fortalt fra to forskellige vinkler med forskellige følelser, tanker og oplevelser. Det giver lige en ekstra tak til historien. Jeg er helt vild med hele off-campus serien, og denne er bestemt ingen undtagelse.

1 tanke om ““Dømt ude” (Off-Campus #3) af Elle Kennedy”

  1. Pingback: "Kamp til stregen" (Off Campus #4) af Elle Kennedy - Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.