"Calendar Girl: Juni" af Audrey Carlan - boganmeldelse på Jensens bogblog

“Calendar girl: Juni” af Audrey Carlan

"Calendar Girl: Juni" af Audrey Carlan - boganmeldelse på Jensens bogblog

5_5

Titel: “Calendar girl: Juni” | Forfatter: Audrey Carlan | Forlag: Lovebooks

ISBN: 9788711641644 | Udg. dato: 01-06-2016 | Sideantal: 110

Det er blevet JUNI, og næste stop på Mias rejse er Washington DC. Her i magtens centrum har en af landets mest velhavende mænd hyret Mia som arm candy til en række forretningsarrangementer. Mia er ikke ligefrem begejstret for sin aldrende klient, men så møder hun hans søn, Aaron – single, flot, rigere end rig og i en alder af 35 år den yngste senator i amerikansk historie. Mia har altid troet, at politik var kedeligt, men hun indser nu, at hun har taget grusomt fejl …

Jeg var vild med konceptet om “Calendar girl” allerede fra første måned, men efterhånden som månederne skred frem, kom jeg til at savne noget. Noget der overraskede og pirrede mig. Det var lidt for meget det samme måned efter måned, men endelig kom der et afbræk.

Historien

I “Calendar girl: Juni” når Mia til Washington DC hvor hun ikke har en af de sædvanlige klienter. Denne gang er det ingen hot ung fyr hun skal have masser af sex med. Tværtimod er det en gammel sympatisk mand. Hun skal agere arm candy for at hjælpe hans politiske agenda. Til gengæld har han en ung, flot søn. Han er mere end villig til at vise hvad månederne plejer at byde på. Han er dog ikke helt så sympatisk som sin far, når det kommer til stykket.

Denne måned

Jeg regnede egentlig bare med at Mia gjorde som hun altid gør. Vendte op og ned på det hele, mens hun havde hot, dampende sex med en ung, lækker mand i hele måneden. Det gik ikke helt sådan. Hun vendte godt nok op og ned på alt, derom ingen forandring eller overraskelse. Til gengæld var det mere tilbageblik og tankefuldhed der prægede måneden. Tanker om de tidligere mænd i månederne, deres venskab og hendes måske-følelser for Wes. Det gav et lidt dybere perspektiv til personen Mia. Da hun samtidig kommer ud for noget ekstremt ubehageligt og traumatisk, får vi vendt op og ned på situationen. Hele det aspekt forandrede historien. Det fik mig ærligt til at knibe tårer til bogen, og det er ellers længe siden Mias historie har fået mig til det. Jeg håber forfatteren vil bruge det nye dybere perspektiv i Mia til noget. Ikke bare lade det hele synke tilbage til ung, lækker fyr + masser af dampende sex = en måned.

Mia

Jeg bliver i hver måned lidt irriteret over Mia, selv om jeg elsker hendes person. Forfatteren har gjort meget ud af hvor meget sex og tankerne om det skal fylde. Mia er beskrevet lidt for usandsynlig når det kommer til hendes begær og lyst til sex. Hun skal knapt nok kigge på en lækker mand med tatoveringer, jakkesæt eller andet før hun er tændt og nærmest damper af begær overfor ham. Det får hende til at virke ret “nem”. Det saboterer lidt mit ellers gode billede af hende. Jeg håber, det bliver bedre – og så håber jeg stadig på den lykkelige slutning. Jeg glæder mig til næste måned. “Calendar girl: Juni” var i hvert fald klart bedre end den forrige måned, i mit perspektiv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.