Et udsnit af min (uendelige) boglige ønskeseddel…

Bogfinken - uendelig boglig ønskeseddel

📖 Et udsnit af min boglige ønskeseddel 📖

Min boglige ønskeseddel udvider sig dag for dag. Eller, det er en kombination af ønskeseddel og huskeliste. Jeg husker rigtig dårligt på nogle punkter, og noterer jeg ikke ned et eller andet sted, så glemmer jeg mange ting. Deriblandt hvilke bøger jeg kommer forbi, som jeg gerne vil læse. Nogle vil jeg bare gerne læse, andre vil jeg gerne selv købe til samlingen (og læse om og om igen).

Jeg har faktisk en længere læseliste end det her, det er kun et udsnit. Jeg bruger både at føje dem til huskelisten på plusbog.dk (hvor jeg køber de fleste af mine bøger og anmelder samme) og på Goodreads (hvor jeg holder trit med hvad jeg læser, og anmelder). Jeg er dog også stor tilhænger af lister hvor jeg kan strege på. På den her måde, med en liste på skrivebordet, bliver jeg ofte mindet om bøgerne og i perioder hvor jeg trænger til nyt læsestof, kan jeg lige låne eller købe en bog, jeg ønsker mig. Det bliver også en hjælp med alle de læselister til når der skal skrives ønskeseddel til jul.

Er der andre, der føler læselisten/huskelisten/ønskesedlen bare udvider sig konstant, nærmest over natten?
Hvordan holder du styr på dine?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.