#Fredagsbog – uge 25

#Fredagsbog vil jeg bruge på at fortælle hvad jeg er igang med at læse pt. og/eller hvad jeg regner med at bruge weekenden på at læse – ligesom jeg vil fortælle lidt om hvad jeg regner med eller håber på at læse lige sådan umiddelbart.
Det er kaldt #fredagsbog med hashtag (#) bare for skægs skyld, og fordi det samtidig er det tag, der bruges både på twitter og instagram om både mine og andres fredagslæsninger. Håber du kigger med.

Det er lidt nyt for mig, men noget som jeg håber at få indarbejdet sammen med lidt flere rutiner generelt set på bloggen. Tidligere har boganmeldelser nærmest været det eneste på bloggen, men det er ikke altid kun det, jeg har på hjerte.

#Fredagsbog uge 25 - "I et med dig" - Sylvia Day - Crossfire - Bogfinkens bogblog

#Fredagsbog i denne uge

Lige for tiden er jeg ved at runde Crossfire-serien af Sylvia Day af, med nummer 5 – “I et med dig” hvilket også er min #fredagsbog denne uge. Det er en fantastisk serie, hvor jeg denne gang har genlæst 1-4 for at læse den nye 5’er. Jeg elsker serien lige så meget som første gang, måske endda mere. Jeg er lidt over halvvejs i 5’eren og regner med at noget af min weekend-læsetid i denne omgang skal bruges på at færdiggøre denne. Jeg håber derefter på at få skrevet anmeldelser af alle bøgerne. Min anmeldelse af 1’eren “Blottet for dig” ligger allerede på bloggen.

Weekendlæsning uge 25

#Fredagsbog uge 25 - "Barn nr. 8" af Kim van Alkemade - Bogfinken

Når jeg har læst ovenstående færdig, har jeg besluttet mig for en date med bogen “Barn nr. 8” af Kim van Alkemade. Det er et anmeldereksemplar fra Plusbog.dk. Forsiden griber mig på et eller andet punkt og interesserer mig. Det samme gør beskrivelsen, som fortæller at den er baseret på virkelige hændelser om bevidst at tilføje andre mennesker skade. Det skulle være den mørke sandhed om eksperimenterne på et jødisk børnehjem. Jeg aner intet om emnet, men det lyder forfærdeligt, og jeg håber bogen lever op til den intensitet som jeg forventer ud fra beskrivelsen.

Sommer-læseplaner

#Fredagsbog uge 25 - Sommerlæsning - Bogfinken

Jeg vil i løbet af den kommende tid gerne lidt i bund i nogle af de anmeldereksemplarer, jeg har liggende. Derfor, og fordi jeg trænger til et afbræk i min læsning, vil jeg fokusere lidt på nogle af de titler. De tre her, vil jeg bl.a. gerne se lidt nærmere på. Både “De smukkeste” af Karin Slaughter og “ENSOMmerfugl” af Gabriella Ullberg Westin er krimier og jeg kan efterhånden godt trænge til et godt gys. Jeg elsker bøger, jeg ikke ved hvordan ender, og jeg elsker når forfatteren udfordrer mig. Det håber jeg kommer til at ske i de to. De lyder i hvert fald rigtig spændende. De er begge sendt til mig fra HarperCollins Nordic. “Den perfekte dag” af Elin Hildebrand ser skøn ud, og jeg har smuglæst lidt i den på forhånd. Den skulle være perfekt til sommerheden, men jeg tror umiddelbart jeg gemmer den lidt endnu, for at kunne sætte rigtig pris på den. Den er sendt til mig fra Gads forlag.

Andet end læsning

Jeg forventer ikke voldsomt meget læsetid denne weekend. Jeg skal til et arrangement hele dagen i morgen, så jeg kan ikke gentage mit sædvanlige aften-ritual med at læse til 03.00-03.30 i nat. Jeg ved det godt, det er en dårlig vane… Men natten er “min” tid. Der kan jeg få fred og ro til at fordybe mig i læsningen. Det fungerer bare ikke så godt med tidligt op.. Men jeg håber at få lidt læsetid hvis jeg ikke er alt for træt lørdag aften, og ellers i løbet af søndag.

Hvad er du igang med at læse for tiden?
Hvordan ser din weekends planer ud?

1 tanke om “#Fredagsbog – uge 25”

  1. Pingback: #Fredagsbog - uge 26

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.