"Spejlet i dig" (Crossfire #2) - Sylvia Day - boganmeldelse - Bogfinken bogblog

“Spejlet i dig” (Crossfire #2) af Sylvia Day

"Spejlet i dig" (Crossfire #2) - Sylvia Day - boganmeldelse - Bogfinken bogblog

5_5

Titel: “Spejlet i dig” (Crossfire #2) | Forfatter: Sylvia Day | Forlag: Politikens Forlag

ISBN: 9788740008876 | Udg. dato: 04-12-2012 | Sideantal: 264

Gideon Cross. Smuk og fejlfri på ydersiden, ødelagt og forpint indvendigt. Han var en lysende, brændende flamme, som fyldte mig med en mørk lyst. Jeg kunne ikke holde mig væk. Jeg ønskede ikke at holde mig væk. Jeg var afhængig af ham. Han opfyldte alt, hvad jeg nogensinde havde drømt om. Han var min.Min fortid var lige så voldsom som hans, og jeg var lige så ødelagt som ham. Det ville aldrig gå. Det var alt for svært, alt for smertefuldt … undtagen når det var perfekt. Øjeblikkene hvor altopslugende længsel og desperat kærlighed smeltede sammen til det mest vidunderlige vanvid.

Vi starter hvor vi slap i første del af Crossfire “Blottet for dig” – Eva i armene af Gideon Cross. Eva er forblændet og forelsket. Gideon er det samme. Hun forstår ikke at han vil have hende; han er rig, magtfuld og sindssygt sexet, mens hun er.. Eva Tramell. Han forstår ikke, hun ikke ser sig selv som han gør; hun ser HAM og ikke alt det andet. De er dybt forelskede i hinanden, men fortidens dæmoner stikker deres hoveder op hele tiden og giver dem ikke bare tid til at være forelskede.

“Der er meget mellem os, der er uforklarligt, er der ikke? Jeg aner stadig ikke, hvad du ser i mig, der har betaget dig sådan.”
“Det er det, du ser i mig, min engel,” sagde han lavmælt, mens hans ansigtstræk blødte op. “At du kan vide, hvad der er inden i mig, og stadig have lige så meget lyst til mig, som jeg har til dig. Hver aften går jeg i seng og frygter, at jeg vågner op, og du er væk. Eller at jeg har skræmt dig væk… at jeg har drømt dig – “

Jeg elsker den måde, forfatteren har fået indflettet følelser i hver eneste lille sætning i bogen. Hele tiden banker hjertet, munden smiler eller der triller en tåre. Forfatteren hiver den ene følelse ud efter den anden med sine ord. Det er fantastisk.

Meget af denne bog omhandler alle de ting, Eva og Gideon ubevidst skjuler for hinanden. Der er meget sex, det kommer vi ikke udenom. Det finurlige i Crossfire serien er at sex er noget særligt. Der er meget sex af en dybereliggende årsag. Det er interessant og tankevækkende. Det er fascinerende. Al den sex gør også at det tager tid for Eva og Gideon at komme tæt på hinanden på andre måder. Det skader meget, så de skal hele tiden kæmpe for ikke at miste hinanden og sig selv. Det er virkelig interessant og fascinerende at sidde på sidelinjen og iagttage og observere mens historien folder sig ud foran én selv.

“Jeg vil slå ihjel for dig, opgive alt, hvad jeg ejer for dig … men jeg vil ikke opgive dig”

Det citat kommer fuldt ud til sin ret i denne bog. Gideon giver alt hvad han har, bortset fra sine inderste hemmeligheder. Dem må Eva kæmpe for at få del i. Jo mere hun får ud, jo tættere står de, både når der melder sig udfordringer i form af fortiden, en gammel kæreste, tidligere elskerinder, mord og knuste hjerter.

“Spejlet i dig” (Crossfire #2) fortjener fuldt ud de 5 hjerter.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.