"Bundet til dig" Crossfire #3 af Sylvia Day - boganmeldelse - Bogfinken bogblog

Anmeldelse: “Bundet til dig (Crossfire #3)” af Sylvia Day

"Bundet til dig" Crossfire #3 af Sylvia Day - boganmeldelse - Bogfinken bogblog

5_5

Titel: “Bundet til dig (Crossfire #3)” | Forfatter: Sylvia Day| Forlag: Politikens Forlag

ISBN: 9788740009699 | Udg. dato: 13-06-2013 | Sideantal: 301

I ”Bundet til dig” er der uden tvivl stadig meget kemi mellem Eva og Gideon. De har begge stadig en fortid, som de kæmper med, men ønsket om et velfungerende romantisk forhold er i højere grad overskyggende. I ”Bundet til dig” må Eva og Gideoen begge se deres indre dæmoner i øjnene, således de kan arbejde imod dem og med hinanden.

Vi starter hvor vi slap i Crossfire #2 – Gideon og Eva har problemer. Faktisk dybe problemer. Problemet fra Evas fortid, Nathan, er myrdet. Gideon har været mistænkt, men er sluppet ud af søgelyset. Eva og Gideon er officielt gået fra hinanden, men længes efter hinanden. Der går heldigvis ikke længe før noget åbenbares for os. Der er en del spil for galleriet, for at sikre mistanken slippes helt om Gideon, for motiv havde han. Eva og Gideon finder atter sammen, men der er meget, de skal kæmpe mod. En nysgerrig reporter, som tilfældigvis er en gammel x til Gideon jagter dem. Hun vil have en god historie. Samtidig slås de stadig med Gideons mareridt der konstant driver en kile imellem dem. Den dybe kærlighed bliver voldsommere og voldsommere og kulminerer da et frieri kommer på tale.

Sylvia Day har med sin Crossfire serie fået skabt et univers. Et univers af kærlighed, sorg, længsel, tiltrækning, erotik, behov og ikke mindst dybde. Plottet bliver aldrig kedeligt, for der er hele tiden nye og uforudsete udfordringer. Gideon og Eva får aldrig lov til blot at trække vejret og gå i daglig trummerum. Man ønsker at de får det, men nyder alligevel at opleve forfatterens leg i forhold til hvad de må overvinde for at være sammen.

Kærligheden bliver dybere og dybere, men samtidig bliver fortidens dæmoner tydeligere og tydeligere. Der skal lægges arbejde i at de ikke får lov at overvinde kærligheden. Kan dæmonerne overvindes, eller driver de for evigt en kile imellem parret? Det vil vise sig i de sidste 2 bøger af denne fantastiske Crossfire serie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.