Crossfire #4 "Fanget af dig" af Sylvia Day - boganmeldelse Bogfinken bogblog

Anmeldelse: “Fanget af dig (Crossfire #4)” af Sylvia Day

Crossfire #4 "Fanget af dig" af Sylvia Day - boganmeldelse Bogfinken bogblog

5_5

Titel: “Fanget af dig (Crossfire #4)” | Forfatter: Sylvia Day| Forlag: Politikens Forlag

ISBN: 9788740015034 | Udg. dato: 24-12-2014 | Sideantal: 287

I “Fanget af dig” (Crossfire #4) er der igen blevet lagt op til en stemningsfuld og hed læseoplevelse med masser af heftigt lidenskabelige møder mellem parret, der på trods af alt ikke kunne stå imod for den seksuelle tiltrækning. I “Fanget af dig” (Crossfire #4) kan du følge parret i deres forsøg på at holde sammen på deres helt nye ægteskab, der hurtigt kommer under angreb fra skeletterne i skabet. 

Eva og Gideon er blevet viet ved en smuk ceremoni på en strand. Men ingen ved det. Det holdes hemmeligt, og deres officielle bryllup er derfor under planlægning. Gideon har stadig tilbagevendende mareridt. Eva føler sig stadig holdt udenfor. Alt er ved det gamle på det punkt, og det er et tilbagevendende stridspunkt mellem dem. Samtidig bliver Evas x Brett Kline også ved med at dukke op med sin forbandede “Golden” sang, som skal vise sig at få stor betydning. Eva er dog ved at få hul til Gideon, og muligheden for terapi opstår. En terapi som skal vise sig at komme til at betyde meget arbejde, en lang proces og et nyt liv i sidste ende.

I denne bog er der lige så heftige udfordringer og skænderier som i de forrige fra Crossfire serien. Eva og Gideon skal hele tiden virkelig kæmpe, både med og mod hinanden. Gideon kæmper for at have kontrol, men Eva kæmper samtidig for ikke at miste sin selvstændighed og sig selv. De elsker hinanden, men har så mange dæmoner, der hele tiden dukker op til overfladen. Det er hele tiden en kamp hvor de skal finde ud af at indgå kompromis og hvilke kampe de skal tage alene og sammen.

Serien Crossfire

Sylvia Day har med Crossfire formået at få skabt en serie der er ulig alle de andre i genren. Den er dyb og tankevækkende. Den er medrivende og intens. Den er fuld af kærlighed der får hjertet til at banke, men den er også fuld af sorg og uretfærdighed der får tårer til at flyde.

Crossfire serien er atypisk på flere punkter. Den løber over meget kort tid, når man ser nærmere efter. Hver bog spænder over korte perioder, i forhold til andre serier. Det betyder, man får meget mere af personerne, deres liv og følelser. Man er med i alt. Det giver en hel anden dybde end i mange andre, hvor man kan føle at nogle perioder flyver afsted. Jeg føler, jeg er med på første række hele tiden og at der nærmest ikke går en dag forbi uden Eva og Gideon. Det fungerer. Det samme gør den måde, historien fortælles på. I bogen her, skiftes der mellem Eva og Gideon som fortæller. Det giver en hel anden historie, end hvis alt blev fortalt af den samme person.

Serien Crossfire er blandt mine klare favoritter i genren, og de 5 hjerter er fuldt fortjent for denne skønne erotiske kærlighedsroman.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.