Status #4 – Juni 2016 (og yderligere opsamling)

Sidste status jeg skrev var for marts, må jeg med røde ører erkende. Det skyldes ikke manglende lyst, men at jeg i april gik ned med stress, og at det herefter har taget lang tid at komme tilbage på rette spor med overskud igen. Derfor er alle opdateringer af den slags gået fløjten, og jeg vil her samle lidt op på hvordan det læsemæssigt er gået siden sidste status..

Status - Jensens bogblog

April total (13 bøger – 3021 sider)

April var præget af travlhed med jobsituationen og en del busture med bøger. Bøgerne spænder over alt fra måneder fra Calendar girl og små satiriske bøger til de tungere bøger med gods i.
Jeg har måttet tage min Goodreads til hjælp for hvornår jeg færdiglæste de forskellige, da jeg i samme periode var langsommere end normalt med at få anmeldt bøgerne, så de kom lidt forskudt i månederne.

Calendar girl (februar)” af Audrey Carlan (133 sider)
Som ulve er færrest og får er flest” af Palle Vibe (53 sider)
Hjertets måner” af Hugo Thomasen (138 sider)
Forbundet” af Julie Kenner (80 sider)
Calendar girl (marts)” af Audrey Carlan (137 sider)
Som stjernerne står” af Cora Carmack (300 sider)
Elleve dage i Berlin” af Håkan Nesser (346 sider)
Englens død” af Pernille Vørs (362 sider)
Calendar girl (april)” af Audrey Carlan (155 sider)
Dømt ude (Off Campus #3)” af Elle Kennedy (443 sider)
Land i datid” af Jesper Bugge Kold (300 sider)
Dublin Street” af Samantha Young (264 sider)
London Road” af Samantha Young (310 sider)

Månedens bedste bog stod meget lige mellem nogle stykker. Jeg havde set meget frem til “Englens død”, som på ingen måde skuffede. “Dømt ude” var en hjertevarm og skøn fortælling, ligesom “Som stjernerne står”. De tre kan jeg på alle måder anbefale.
“Dublin street” og “London road” var alligevel nok de allerbedste på hele måneden. Det var de sidste, jeg læste, men måske nok dem der overraskede mig allermest. Dybden af historierne kombineret med følelserne var fantastisk.

Månedens skuffelse var nok “Hjertets måner”. Den var interessant, men den manglede en del for at blive en favorit.

Maj total (4 bøger – 1458 sider)

Maj var præget af manglende overskud, og samtidig manglende lyst til at læse. Der skulle styr på en masse ting, og der blev ikke læst særligt meget.

Sukker” af Gitte Løkkegaard (207 sider)
Eksperimentet” af Catrine Tollström (384 sider)
Pigen uden navn” af Christina Baker Kline (336 sider)
Ravnenes hvisken” af Malene Sølvsten (531 sider)

Månedens bedste bog står mellem “Ravnenes hvisken” og “Eksperimentet”. To virkelig forskellige bøger, men begge fantastiske. Ja det var “Pigen uden navn” nu også, bare på en helt tredje måde.

Min skuffelse lå ved “Sukker”. Den var alt for dyster og langt ude for min smag. Historien var ganske okay, men det blev bare trukket for langt ud for mig.

Juni total (8 bøger – 2258 sider)

Calendar girl: juni” af Audrey Carlan (110 sider)
Forbandede kærlighed” af Colleen Hoover (371 sider)
Beautiful bastard” af Christina Lauren (288 sider)
Blottet for dig (Crossfire #1)” af Sylvia Day (319 sider)
Spejlet i dig (Crossfire #2)” af Sylvia Day (264 sider)
Bundet til dig (Crossfire #3)” af Sylvia Day (301 sider)
Fanget af dig (Crossfire #4)” af Sylvia Day (287 sider)
“I et med dig (Crossfire #5)” af Sylvia Day (318 sider)

Juni var præget af kærlighed, kan jeg se, når jeg kigger tilbage. Både i kalenderpigen, af Colleen Hoover, hos Christina Lauren og ikke mindst i Crossfire-serien.

Jeg genlæste Crossfire-serien fordi jeg gerne ville have hele historien med, når jeg skulle læse den nye 5’er “I et med dig”. Det gav noget helt andet til serien at læse den igen, og denne gang få slutningen med. Den serie er helt klart anbefalelsesværdig!

Månedens absolut bedste bog for mig var “Forbandede kærlighed”. Jeg glæder mig til at læse mere af Colleen Hoover, som virkelig kan noget med sit sprog.

Jeg havde ikke rigtig nogen skuffelser i juni. Alle bøger, jeg læste var gode. Eneste minus er at jeg er begyndt at skele lidt til “Calendar girl” serien. Der skal noget fornyelse til for at den kan blive ved med at underholde mig. Måske det ville være anderledes at læse dem i bøgerne af 3 måneder af gangen.. Måske det var bedre end at læse dem månedsvis, jeg ved det ikke. De er stadig gode, men jeg ser dem ikke som helt så gode som da de startede ud. Det er lidt for meget af det samme. Jeg håber på fornyelse og overraskelse.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.