"Hvide løgne" (Pretty #1) af M. Leighton - anmeldelse Bogfinken bogblog

Anmeldelse: “Hvide løgne” (Pretty #1) af M. Leighton

"Hvide løgne" (Pretty #1) af M. Leighton - anmeldelse Bogfinken bogblog

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: “Hvide løgne” (Pretty #1) | Forfatter: M. Leighton | Forlag: Flamingo

ISBN: 9788702193336 | Udg. dato: 11-01-2016 | Sideantal: 232

Sloane Locke har levet et overbeskyttet liv alene med sin far og brødre. Men når hun fylder 21, bliver det anderledes; helt anderledes. Hun er klar til at bryde reglerne.
Hemi Spencer er en mand med en mission, og intet eller ingen kan stoppe ham. Lige indtil Sloane træder ind i hans liv. Men hvor langt vil to mennesker gå for at leve i nuet, når nuet er det eneste, de har?

“Pretty” serien af M. Leighton fra Forlaget Flamingo er gået hen og blevet en bestseller. Det forstår jeg, efter at have læst den første bog i serien, ganske udmærket. M. Leighton skriver flydende, nutidigt og hamrende frækt. Som læser er man med på første række, og bliver nærmest trukket ind i hele historien. Hun formår at beskrive ting, farver, stemninger og følelser så intenst at man både kan se, mærke og føle at man er der. M. Leighton kombinerer fakta og en dyb historie med følelser, uskyldighed og masser af erotik, alt sammen mixet med magt, uopnåelighed og tiltrækning. Der er garanti for en hed historie, allerede fra side 1 i bogen. Det er jeg fan af.

Personerne og de hvide løgne

Sloane Locke er den kvindelige hovedperson i “Hvide løgne”. Hun er ung og udskyldig, og forsøger at bryde ud af familiens overbeskyttende vinger. Det vil hun starte med, ved at få en meget specifik tatovering. Her møder hun Hemi. Mørk, tiltrækkende og uopnåelig. Det kan jo ikke gå på andre måder, end at Sloane drages af ham, men han har sine egne missioner. De missioner driver en kile imellem dem, da de kommer ud i det åbne. Hvide løgne, uskyldige fortielser bliver til meget mere, og den tillid der er opbygget forsvinder ligesom faren hænger over hovederne af dem alle.

Historien

Jeg elsker den måde, M. Leighton formår at bygge historien op. Vi mærker tiltrækningen, og ved hvordan det går. Men vi forudser ikke hvad det er for en mission, der er under opsejling. Ligesom vi ikke forudser hvordan den ender, eller hvad der sker bagefter. Historien er ikke overdrevet, og den er ikke kedelig. Virkelig god start på en interessant serie.

“Hvide løgne” er anbefalelsesværdig for alle der kan lide en roman med kærlighed, sorger og erotik. Det er den første af 3 i serien “Pretty” fra Forlaget Flamingo.

2 tanker om “Anmeldelse: “Hvide løgne” (Pretty #1) af M. Leighton”

  1. Pingback: "Mørke hemmeligheder" (Pretty #3) af M. Leighton - Bogfinkens bogblog

  2. Pingback: Anmeldelse: “Store drømme” (Pretty #2) af M. Leighton

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.