Anmeldelse: “I et med dig” (Crossfire #5) af Sylvia Day

Crossfire #5 "I et med dig" af Sylvia Day - boganmeldelse Bogfinken bogblog

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: “I et med dig” (Crossfire #5) | Forfatter: Sylvia Day | Forlag: Politikens Forlag

ISBN: 9788740028744 | Udg. dato: 03-06-2016 | Sideantal: 318

Gideon Cross. At blive forelsket i ham var det nemmeste, jeg nogensinde har gjort. Det skete øjeblikkeligt. Fuldstændigt. Endeligt. At blive gift med ham var en drøm, der gik i opfyldelse. At forblive gift med ham er mit livs kamp. Kærlighed forandrer. Vores er både et helle fra stormen og i sig selv den vildeste orkan. To skadede sjæle smeltet sammen til én. Vi har afsløret vores dybeste, grimmeste hemmeligheder for hinanden. Gideon er det spejl, der både viser mig alle mine fejl og al den skønhed, jeg ikke selv kunne se. Han har givet mig alt. Nu må jeg bevise, at jeg kan være den klippe, det tilflugtssted, som han var for mig. Sammen vil vi kunne stå imod de mennesker, der kæmper så indædt for at komme imellem os.

Den sidste bog

Den sidste bog i Crossfire serien. Afslutningen på en fantastisk rejse, men ikke uden torne på vejen. Eva og Gideon kæmper stadig. Kæmper for hinanden og kærligheden, men mod verden der vil skille dem ad. Kæmper mod egne dæmoner og en trang til at lukke den anden ude.
Eva har fået slået hul ind til Gideon og hans fortid. Han er begyndt at lukke op, både overfor Eva og sin familie. Han åbner op for hvad der er hændt ham i fortiden, og alt ændres da folk begynder at tro på ham og finder ud af, hvad der er blevet fejet ind under gulvtæppet alt for længe. Eva beslutter at hun og Gideon må holde sig fra hinanden indtil deres officielle bryllup, for at de hver især og sammen kan finde ud af sig selv og deres forhold. En tragedie rammer ind midt i det hele, og truer med at splitte alt fra hinanden.

Historien

Bagsideteksten siger det egentlig meget rammende. For Eva var det letteste i verden at falde for Gideon. Det var nemt at danne par med ham. At blive gift var heller ikke svært, men en drøm. Kampen ligger i at forblive gift med ham. De har begge dæmoner fra fortiden, og begge er stærke mennesker, der skal kæmpe for at indgå kompromis, give plads og afgive kontrol. “To skadede sjæle smeltet sammen til én” er den perfekte beskrivelse. Eva og Gideon bliver til ét når de er sammen. Det gør også, at de skal passe på, ikke at miste sig selv.

Sylvia Day har skrevet en fantastisk afslutning. Lige når man tror, det hele bare skal handle om bryllup og kærlighed slår en tragedie ned. En tragedie så stor, at man bare mærker tårerne trille. Jeg følte så meget med Eva. Jeg var med hende hele vejen, både da hun ikke kunne føle, men tog sig af alle andre, men også da hun havde brug for Gideon til at få hende til at føle igen. De to er som skabt for hinanden. Behov, længsel og dyb dyb kærlighed.

Afslutningen

Selv om den her bog var den 5. og sidste bog i Crossfire serien, føler jeg, at nogle ting er holdt åbne. Der er muligheder for at fortsætte serien idet nogle ting ikke er fortalt færdig. Jeg mangler hvad der sker efter brylluppet, ligesom jeg gerne ville vide hvordan det ender med Cary, Tat og Trey. Jeg vil vide mere, jeg er ikke parat til at slippe Gideon og Eva.

Får de børn? Holder Gideons mareridt nogensinde op? Kommer Eva til at kende sandheden om sin mor? Hvordan går det Evas karriere? Forandrer alt det her, Gideon og morens forhold?

Der er så meget, jeg gerne ville vide. Sylvia Day har skrevet en fantastisk serie, der er så langt fra de andre i genren. Den er dyb og fuld af følelser. Den er tilpas erotisk og får ethvert romantisk hjerte til at slå lidt hurtigere.

Crossfire serien kan anbefales til alle, der holder af denne erotiske kærlighedsroman genre.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.