Give-away #2 - "Det fjerde menneske" af David Garmark - sponsoreret af Turbine - Bogfinken bogblog

Give-away #2 – “Det fjerde menneske”

Give-away #2 - "Det fjerde menneske" af David Garmark - sponsoreret af Turbine - Bogfinken bogblog

Give-away: “Det fjerde menneske” af David Garmark

[ Sponsoreret af Forlaget Turbine ]

Forlaget skriver om bogen:

En mand vågner blodig i en kiste i Slovenien uden at kunne huske, hvem han er, eller hvorfor nogen har skudt ham. Traumatiseret og fortumlet, går det op for ham, at nogen stadig er efter ham, og at han har gjort noget, der kan få alvorlige konsekvenser for menneskeheden. Samtidig dybt nede og langt inde på det iskolde Antarktis-kontinent, hvor temperaturen sjældent kommer over 45 grader minus, bliver en ældgammel ondskab vakt til live efter tusindvis af år i dvale. Og snart befinder han sig i et kapløb sammen med højt specialiserede allierede og mod skrupelløse fjender for at finde sin identitet og rette op på skaden, han har gjort, før det bliver for sent.
“Det fjerde menneske” er første bind i en serie, der bygger på en meget bred vifte af videnskabelige retninger, konspirationsteorier og hightech. Fortællingen bruger aktivt virkelige hændelser og digter videre, så skellet mellem virkelighed og fiktion sløres. En Jason Bourne-historie med realistiske tvists og troværdige handlingsmønstre.

Et skarpt indspark på thriller/action-scenen, der efterlader læseren forpustet på den gode måde.
David Garmark er født i København i 1972 og har arbejdet som skuespiller og lærer i mange år. “Det fjerde menneske” er hans anden roman.

Et eksemplar af denne spændende thriller kan blive din!

Forlaget Turbine har været så flinke at sponsorere et eksemplar af bogen her (paperback) til en give-away. Alt du skal gøre er at skrive en kommentar om hvad du læser pt. til indlægget her. Du kan også gøre det på det tilhørende indlæg på Facebook i stedet. Inkludér din e-mailadresse så jeg kan kontakte dig.
Så trækker jeg lod blandt de deltagende kommentarer.

Der trækkes lod d. 28/7 kl. 20 og vinderen får direkte besked pr. e-mail 🙂

Bogen sendes direkte til vinderen fra forlaget. (Selvfølgelig med forbehold for ventetid grundet ferie og lignende).

Kom frisk og deltag – jo flere, jo sjovere!

Del gerne denne give-away med dine venner! 🙂

10 tanker om “Give-away #2 – “Det fjerde menneske””

 1. Uuh jeg “bog-shuffler” lidt for tiden – jeg har har læst (eller faktisk lyttet til, da jeg synes lydbøger er noget af det skønneste!) en del på det sidste, da bøgerne sjældent kommer ud i den fart jeg ønsker 🙂
  Jeg er især rigtig glad for “realistiske” krimier og gerne med efterforskning og søgen efter det skjulte. Jeg har på det seneste læst/lyttet til alle bøger fra Sarah Blædel, Camilla Läckberg og har endvidere også lyttet til David Garmarks første bog “Drengen der aldrig kom hjem”, (som i øvrigt er indtalt af David selv!) som var virkelig fangende og spændende! Jeg glæder mig enormt meget til “Det fjerne Menneske” og håber at få et eksemplar som er klar til signering til faniseringen i august 🙂

 2. Jeg læser i den første “En sang om Is og Ild” bog; “Kampen om Tronen”, nok bedre kendt som “A Game of Thrones”.

 3. Jeg læser ” The house by the lake” af Thomas Harding…Tysklands historie på en fantastisk måde.

 4. Lige pt læser jeg faktisk ikke nogen bog så måske denne bog kunne få mig igang igen – den lyder i hvert fald super spændende og anderledes 🙂

  1. Hej Maja

   Tillykke – du blev den heldige vinder 🙂
   Jeg har sendt dig en e-mail.

   Mvh. Benedikte

 5. Lige nu læser jeg Pierre Lemaitre’s Camille. En fantastisk bog som afslutter Lemaitres geniale trilogi om den franske politikommissær Camille Verhoeven.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.