Anmeldelse: “Store drømme” (Pretty #2) af M. Leighton - Bogfinken bogblod

Anmeldelse: “Store drømme” (Pretty #2) af M. Leighton

Anmeldelse: “Store drømme” (Pretty #2) af M. Leighton - Bogfinken bogblod

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: “Store drømme” (Pretty #2) | Forfatter: M. Leighton | Forlag: Flamingo

ISBN: 9788702193343 | Udg. dato: 04-03-2016 | Sideantal: 228

Kennedy Moore har endelig fået styr på sit liv efter forholdet til Reese Spencer. Nu jagter hun sin store drøm om at blive professionel danser. Kennedy opdager dog hurtigt at en pige, som ingen kender, og som hverken har penge eller kontakter, får svært ved at få sin drøm opfyldt. Men så får hun et tilbud, hun umuligt kan afslå.
Reese Spencer tilbyder hende arbejde på sin yacht mod en garanteret audition. Det eneste, Kennedy skal gøre, er, at arbejde hårdt, holde hovedet koldt og modstå Reese. Men Reese ønsker ikke at gøre det let for Kennedy …

“Store drømme” fortsætter hvor “Hvide løgne” slap. I denne følger vi Reese og Kennedy som hovedpersoner. De andre fra forrige bog deltager som bipersoner. Selve bogen er opdelt i korte kapitler, som skiftevis fortælles fra Reese og Kennedys person. På denne måde lærer vi begge personer mere indgående at kende løbende.

Historien

Vi springer direkte ind i handlingen. Reese er en rig, magtfuld og besidderisk mand. Han er også attraktiv og vant til at få hvad han vil have. Kennedy udøver sin passion; dans. Hvad hverken hun eller Reese ved til at starte med, er at hun danser på en af hans klubber. De mødes ved et tilfælde en aften, og det bliver starten på den historie. Vi lærer historien at kende om Reese og Kennedy. De kendte hinanden som børn og havde også en romance som unge. En romance som ødelagde Kennedy og som hun i årevis har arbejdet på at lægge bag sig, til det punkt hun er på nu. Reese kommer ind i billedet igen, og han vil have hende. Hun har modsat ham ingen intention om at begynde noget mellem dem igen. Han fremsætter et tilbud, som er for godt til at afslå, og en indbyrdes magtkamp med følelser, erotik og masser af tiltrækning begynder på en yacht.

Stilen

Det at bogen er opdelt i korte kapitler som fortælles skiftevis fra de to personer er en rigtig god måde i mine øjne. Jeg kan godt lide korte kapitler, men ud over det, giver det et rigtig godt indblik i begge personer, og fortæller historien helt anderledes end hvis vi kun fik fra den ene side.

Forfatteren har gjort et godt stykke arbejde i “Store drømme” med at fortsætte historien. Vi har skiftet hovedpersoner, men personerne fra forrige bog fortsætter som bipersoner. Derved har vi ikke sluppet dem helt, og det synes jeg er rart. Jeg kan bedre lide at fortsætte med samme hovedperson, men forfatteren får det her til at fungere, så det ikke gør mig så meget.

Det er den gænge historie med lækker, magtfuld og besidderisk mand, kontra uskyldig, ukendt prinsesse-pige som han vil besidde, passe på og have. Men selv om vi kender historien, følelserne, erotikken og den skarpe tiltrækning, bliver historien ikke kedelig. Forfatteren formår at trække lidt mere ind i historien, så den er skøn at læse og opleve.

2 tanker om “Anmeldelse: “Store drømme” (Pretty #2) af M. Leighton”

  1. Pingback: "Mørke hemmeligheder" (Pretty #3) af M. Leighton - Bogfinkens bogblog

  2. Pingback: Status - min juli 2016

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.