Book haul Bogfinken bogblog

Status #5 – juli 2016

Ifølge status #4 for juni blev det til 8 læste bøger på ialt 2258 sider. I juli tog sommeren over, men vejret indbød ikke til læsning på græsplænen. Her kommer først en status over læsningen, og derefter lidt book-haul for måneden.

Status - Bogfinken bogblog

Status juli total (10 bøger – 3020 sider)

De smukkeste” af Karin Slaughter (464 sider)
Barn nr. 8” af Kim van Alkemade (416 sider)
Den perfekte dag” af Elin Hilderbrand (364 sider)
Dumplin‘” af Julie Murphy (364 sider)
Hvide løgne” af M. Leighton (232 sider)
Store drømme” af M. Leighton (228 sider)
ENSOMmerfugl” af Gabriella Ullberg Westin (384 sider)
Hvis jeg bliver” af Gayle Forman (182 sider)
Da hun forsvandt” af Gayle Forman (221 sider)
“Calendar girl: juli” af Audrey Carlan (165)

Bedste læseoplevelse

Det er et meget svært punkt på min status i denne måned, for jeg fik noget med fra alle bøgerne, jeg læste. Skal jeg absolut vælge, bliver det nok Dumplin’ af den simple årsag, at jeg synes det er et meget vigtigt emne, den omfavner. Mobning og bodyshaming (som er så oppe i tiden) er noget, der skal råbes højt om. Den bor bør det på en sød måde, og det synes jeg skal belønnes. Gayle Formans bøger føler lige i kølvandet. Hun kan noget med sit sprog, især “Da hun forsvandt” gav mig noget til hjertet. Jeg har også læst velskrevne krimier både fra Slaughter og Ullberg Westin, så måneden har faktisk bare været fyldt af gode læseoplevelser.

Største skuffelse

Jeg vil ikke sige, jeg er blevet decideret skuffet over nogle af bøgerne. Selvfølgelig er der altid bøger, man kunne forvente mere fra. Jeg er stadig lidt la-la på kalenderpigen. Nogle gange bliver jeg positivt overrasket, andre gange er jeg mere hmm.. Men jeg forventede mig nok mere af “Den perfekte dag”. Den var sød, underholdende og hjertevarm. Indimellem kunne jeg godt føle den lidt langtrukken og jeg havde nok forventet flere følelser og hjertekriller.

Book haul Bogfinken bogblog

Nye købte bøger

Til en status hører information om de nye bøger.. I juli blev det til lidt indkøb i e-bog kategorien. Der var et super tilbud ved Saxo.com om Tanja Lønberg Rasmussens serie. Jeg kom af med under 50,- for alle 4 bøger, så de måtte købes. Dem har jeg længe været interesseret i.

Calendar girl juli og august gav sig selv da jeg følger med i serien. Begge bøger er allerede læst.

Arvingen har jeg længe hørt meget godt om, og nu skulle det altså være. Jeg glæder mig rigtig meget til at læse den.

Book haul Bogfinken bogblog

Det blev også til 3 fysiske. Det var faktisk slet ikke min skyld! Saxo lavede en konkurrence hvor man kunne vinde et årsforbrug af bøger, hvis man lavede en ordre og betalte via mobilepay i juli. Et årsforbrug af bøger? -der måtte jeg jo deltage!… Jeg vandt desværre ikke :-/

Men hjem kom 3 af Gayle Forman. Jeg havde længe kigget på hendes titler som tiltalte mig enormt meget, og nu blev det. If I stay serien er allerede læst med bankende hjerte. “Bare en dag” gemmer jeg lidt endnu.

Anmeldereksemplarer

Book haul Bogfinken bogblog

En status på anmeldereksemplarer er at der også er kommet et par af dem hjem i juli måned.

“Et lille liv” og “Uhyre” er begge e-bøger. Førstnævnte fra Plusbog.dk og sidstnævnte fra Forlaget Bazar. Jeg er begyndt så småt på moppedrengen fra Hanya Yanagihara, men den er lidt tung at komme igang med.

I fysisk er der kommet “Det fjerde menneske” fra Forlaget Turbine, og “I morgen kommer en ny himmel” som dukkede op i min postkasse, fra People’sPress. Dem glæder jeg mig til at stifte nærmere bekendtskab med.

Hvordan har din juli måned set ud? Har sommeren vundet over bøgerne, eller læser du lige meget sommer som vinter?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.