Anmeldelse: Calendar girl: Juli af Audrey Carlan - Bogfinken bogblog

Anmeldelse: “Calendar girl: Juli” af Audrey Carlan

Anmeldelse: Calendar girl: Juli af Audrey Carlan - Bogfinken bogblog

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: “Calendar girl: Juli” | Forfatter: Audrey Carlan | Forlag: Lovebooks

ISBN: 9788711641637 | Udg. dato: 01-07-2016 | Sideantal: 165

I Calendar girl: JULI rejser Mia til det varme, solrige Miami, hvor hun har fået en rolle i hiphop-stjernen Anton Santiagos nye musikvideo. Anton er fræk, rå og lidt af en player. Han synger og bevæger sig som en drøm, og selvom Mia er hyret til at spille forførersken i hans musikvideo, er det alligevel hende, der ender med at blive forført … Samtidig dukker Wes op i Mias liv igen, og deres møde kommer til at ændre begge deres liv for altid.

Jeg er fortsat vild med “Calendar girl”-konceptet. Jeg elsker hovedpersonen, Mia. Jeg elsker hendes selvstændighed og hendes charmerende, klodsede og pinlige finurligheder. Jeg kom dog undervejs til at savne noget “nyt”. Det har forfatteren omfavnet, og trækker det ene nye frem efter det andet nu.

Juli måneds historie

I denne måned er Mia nået til Miami. Her skal hun tage del i en hiphop musikvideo. Eftersom Mia ikke kan danse, volder det lidt udfordringer. De større udfordringer kommer dog i at sidste måneds voldsomme oplevelse stadig sidder i hende og kommer frem ved nærhed. Det kommer til at volde problemer, både fordi hendes klient, som de alle vil, gerne vil tæt på hende, men også i forhold til arbejdet. Heldigvis oplever Mia kun venlige og hjertevarme mennesker, der hjælper hende.
Wes dukker op igen, og følelser, der var holdt nede, får lov at komme til overfladen. Måske var der alligevel flere muligheder her, end hun var klar over.

(…) en blomst, som ikke lignede noget, jeg nogensinde havde set. Den havde en dyb, mørk auberginefarve i midten og tre lange kronblade, der var lysegrønne og gule. Den var virkelig enestående. “Ukrudtet vil angribe hele partiet og ødelægge skønheden, der vokser inden i dem. Lidt ligesom negative tanker.”
Negative tanker. “Hvordan det?”
Han smilede blidt, hans øjne var lysende grønne. “Sæt dig ned, Lucita.” Jeg gjorde, som han bad om, plantede min numse på hjørnet af blomsterkassen. “Negative tanker bliver plantet i hjernen ligesom et frø, og når de først begynder at gro, overtager de hele dit sind, inficerer din evne til at se sandheden og skønheden tydeligt. Til at se oprigtigheden i en person eller en situation. Til sidst tager disse tanker over, og man mister glæden ved at have denne person i sit liv. (…)

Mia og Wes

Mia er, som Mia altid er. Sød, sjov, klodset og bare sig selv. Hendes selvstændighed fanger mig hver måned og gør at jeg holder af hende. Derfor banker mit hjerte også lidt hurtigere, når kærligheden blomstrer for hende. Det at Wes dukker op igen, og nu bliver til mere end før, gør mit romantiske hjerte glad.

“Jeg elsker dig.” Jeg kyssede hans kind, og han løsnede sit greb en smule.
“Jeg elsker dig.” Jeg kyssede hans øjenbryn, og han sukkede.
“Jeg elsker dig.” Jeg kyssede hans læber, og han åbnede munden.
Inden for få sekunder ramte min ryg sengen, og hans krop svævede over mig. “Elsker du mig?” Han havde brug for at høre mig sige det ansigt til ansigt, hjerte til hjerte.
“Ja, det gør jeg.”

Jeg er vild med denne måned, og jeg glæder mig til at læse videre!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.