#Fredagsbog – Uge 31

#Fredagsbog vil jeg bruge på at fortælle hvad jeg er igang med at læse pt. og/eller hvad jeg regner med at bruge weekenden på at læse – ligesom jeg vil fortælle lidt om hvad jeg regner med eller håber på at læse lige sådan umiddelbart.
Det er kaldt #fredagsbog med hashtag (#) bare for skægs skyld, og fordi det samtidig er det tag, der bruges både på twitter og instagram om både mine og andres fredagslæsninger. Håber du kigger med 🙂

#Fredagsbog - uge 31 - Bogfinken Bogblog

#Fredagsbog

Denne uges #fredagsbog byder på afslutningen på en god bog. De sidste par aftner, har jeg ladet mig synke ned i Simona Ahrnstedts fantastiske roman “Arvingen”. Jeg mangler knap 100 sider i den, så den bliver afsluttet i aften. Det er en skøn, letlæst bog med intriger, magtkampe, hævn og forbudt kærlighed. Nogle af personerne elsker jeg, og andre kan jeg ikke fordrage. Jeg glæder mig til at se hvordan den ender – og endnu mere til efterfølgeren kommer ud.
Denne uges #fredagsbog er derfor “Arvingen” af Simona Ahrnstedt – og jeg kan allerede afsløre at jeg kan anbefale den!

Øvrig weekendlæsning

Jeg ved ikke om jeg når mere i aften end blot at færdiglæse “Arvingen”, men i hvert fald vil jeg gerne igang med denne skønne sommersag:

"I morgen kommer en ny himmel" af Lori Nelson Spielman - Bogfinken bogblog - boganmeldelse - #Fredagsbog

Det er en roman, der er kommet til anmeldelse, og den lyder super skøn.
Den handler om Brett, hvis mor ligger for døden. Moren ved, at Brett ikke er lykkelig, selv om Brett forsøger at få det til at se sådan ud. Moren ønsker at gøre en forskel, og efterlader sig efter sin død derfor en liste som Brett skrev som teenager. Listen er en bunke drømme, Brett forlængst har skubbet væk – f.eks. at få en hund, forelske sig, blive mor mv.
Moren ønskede at Brett skulle opnå de drømme, og det tvinger Brett ud i en masse konfrontationer med sig selv, sit liv og sin fremtid.

Jeg synes den lyder rigtig god og tankevækkende, omend letlæst. Lige som det, jeg har brug for, for tiden.

Hvad læser du i weekenden?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.