#Fredagsbog - uge 31 - Bogfinken Bogblog - "Arvingen" - Simona Ahrnstedt - boganmeldelse

Anmeldelse: “Arvingen” af Simona Ahrnstedt

#Fredagsbog - uge 31 - Bogfinken Bogblog - "Arvingen" - Simona Ahrnstedt - boganmeldelse

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: “Arvingen” | Forfatter: Simona Ahrnstedt | Forlag: Flamingo

ISBN: 9788702199086 | Udg. dato: 06-06-2016 | Sideantal: 425

Natalia De la Grip er en af finansverdenens unge supertalenter. Som kvinde, født ind i overklassen, forventes hun ikke at arbejde, men Natalia har altid gået sine egne veje. Hun arbejder dedikeret og stenhårdt på at nå sit ultimative mål: at få sin far, patriarken, til at anerkende hendes kompetencer og tilbyde hende en velfortjent plads i familievirksomhedens bestyrelse.
David Hammer er en opkomling og kendt som finansverdenens bad boy. Han har arbejdet sig op fra bunden og er nu en af Sveriges rigeste venturekapitalister – og er lige dele beundret og berygtet. Han har længe haft De la Grips familievirksomhed i kikkerten, og det går hurtigt op for David, at den bedste måde at nå dem er via datteren Natalia.
Selv om en relation mellem dem er fuldstændig utænkelig, leder en frokost alligevel snart til en nat, ingen af dem kan glemme.

Jeg har længe gerne villet læse “Arvingen” både grundet teksten om bogen, men også hvad jeg hørte andre sige om samme. Desuden synes jeg det er lykkedes med en rigtig appellerende forside. Den lover på en eller anden måde både noget eksklusivt og frækt med sit simple udtryk.

Historien

Natalia De la Grip, en hårdtarbejdende og intelligent kvinde, arbejder for at blive anerkendt i familievirksomheden. Hun er udaf en familie hvor kvinder er pyntedukker uden en mening, og mænd styrer det hele. David Hammer derimod, er den bad boy, som arbejder på at tvinge De la Grips familievirksomhed i knæ, af mange årsager, heriblandt personlige fra fortiden. Alt det ved Natalia intet om da David byder hende på en kop kaffe. Der sker dog meget mere end nogen af dem troede var muligt. Ingen af dem kan nemlig glemme hinanden. Men er det muligt at de kan være sammen på nogen måde, velvidende at deres respektive arbejde støder sammen og forhindrer noget mere seriøst mellem dem og kan de i det hele taget lade være.

Indholdet

“Arvingen” er en bog fuld af alt det gode. Der er kampe, der er udfordringer, der er følelser og der er sex. Plus alt det andet. Bogen er forholdsvis lang med sine 400+ sider, men den er ikke kedelig. Faktisk er den godt spækket med nogle scenarier der tager tid, men som er gennemarbejdede. Jeg synes alt det med De La Grip familien er rigtig godt beskrevet og også de kampe der må tages undervejs. Ligeledes fylder fortiden en del, men det giver hele “Aaah derfor!”-oplevelsen at den er så velskrevet.

Forfatteren har egentlig fået skrevet en fortælling med meget indhold. “Arvingen” er fuld af interessante passager som virker veldokumenterede. Erhvervsliv, familiefortid, kostskoleliv, børsen, aktiemarkedet.. En fortælling som krydret med forbudte følelser som er beskrevet så stærkt og voksent som Simona Ahrnstedt har formået, er opskriften på en page-turner.

Historien fangede mig fra første side. Jeg er vild med bogen, og den fortjener til fulde sine hjerter. Jeg kan næsten ikke vente, med at læse næste bog “Løftet” når den udkommer.

3 tanker om “Anmeldelse: “Arvingen” af Simona Ahrnstedt”

  1. Pingback: Vovestykket af Simona Ahrnstedt - Bogfinkens bogblog

  2. Pingback: Goodreads challenge 2017 - og lidt om 2016 - Bogfinkens bogblog

  3. Pingback: Bogfinken bogblog - status og læseoptælling for august 2016

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.