#Fredagsbog – Uge 34

#Fredagsbog vil jeg bruge på at fortælle hvad jeg er igang med at læse pt. og/eller hvad jeg regner med at bruge weekenden på at læse – ligesom jeg vil fortælle lidt om hvad jeg regner med eller håber på at læse lige sådan umiddelbart.
Det er kaldt #fredagsbog med hashtag (#) bare for skægs skyld, og fordi det samtidig er det tag, der bruges både på twitter og instagram om både mine og andres fredagslæsninger. Håber du kigger med 🙂

#Fredagsbog – Uge 34 - "Løftet" af Simona Ahrnstedt - Bogfinken bogblog

#Fredagsbog

Sidste gang jeg lavede en fredagsopdatering var det spøjst nok på “Arvingen” af Simona Ahrnstedt. Denne fredag bliver det “Løftet” af samme forfatter. Jeg var rigtig vild med den første, og den her skuffer heller ikke. Jeg er allerede 3/4 igennem bogen, og får nok læst de sidste sider i aften. Jeg glæder mig til at synke ned i historien igen, selv om jeg læste lidt i den for bare 5 timer siden… Forfatteren er virkelig eminent til at fortælle. Bogen er letlæst og emmer af følelser. Der er intriger og hemmeligheder, ligesom der er masser af forbudt kærlighed. Masser af det.

Læsning for tiden

Jeg læser et par timer omtrent hver aften for tiden. Det er en stille tid på dagen, og temperaturen er som regel også til at holde ud. Der er fred og ro, og det er min tid. Der har jeg fred for folk der skal bruge mig til ét eller andet. Jeg har fred for tankerne om min endeløse jobsøgning og alt det, der følger med der. Det er min tid, hvor jeg kan koble af, og lade mig forføre af en anden verden. Det er ubeskriveligt dejligt.

Næste bog

Jeg beslutter sjældent lang tid i forvejen hvad jeg vil læse. Faktisk tager jeg sjældent stilling til det, før jeg mærker mit humør, hvad jeg vil læse. Jeg har mange interessante bøger liggende pt., både egne og anmeldereksemplarer, så jeg har nok at vælge imellem. Jeg står nok og veksler lidt imellem at begive mig ud i Anne fra Grønnebakken på dansk eller engelsk… eller om jeg skal tage en krimi. Anne fra Grønnebakken er lidt med ærefrygt, jeg overvejer det. Jeg har hele boksen stående på engelsk, og har lige købt mig en dansk bog med to af historierne i. Jeg har, siden jeg var barn, elsket den serie når den kom på tv. Jeg fik den endda i gave på dvd får et par år siden. Men jeg har, underligt nok, aldrig LÆST serien. Underligt for en bogorm.
Jeg er bange for om jeg vil få samme kærlighedsforhold til bøgerne, og det er nok derfor, jeg endnu ikke har fået åbnet de bøger. Men måske som det næste projekt….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.