Status #6 – august 2016

Ifølge status #5 for juli blev det til 10 læste bøger på ialt 3020 sider. Det var en vanvittig god læsemåned, hvor jeg kom igennem mange spændende titler. Her kommer en status på hvordan august så ud for mig.

Status - Bogfinken bogblog

Status august total (7 bøger – 2642 sider)

Calendar girl – august” af Audrey Carlan (175 sider)
Arvingen” af Simona Ahrnstedt (425 sider)
Fra og med dig” af Mhairi McFarlane (448 sider)
Et lille liv” af Hanya Yanagihara (800 sider)
Brødrene løvehjerte” af Astrid Lindgren (Lyttet som lydbog)
Hemmelighederne der ikke kunne siges” af Mie Darell (308 sider)
Løftet” af Simona Ahrnstedt (486 sider)

Bedste læseoplevelse

Her er der 2 lejre. Den første er uden tvivl “Arvingen” og “Løftet”. Sammenhængende er de en rigtig god læseoplevelse. De rummer alt det, jeg godt kan lide. Kærlighed og masser af det. Erotik og tiltrækning. Dybe personligheder og hemmeligheder. Kampe og intriger. Og ikke mindst baggrundsviden. Forfatteren har virkelig sit stof i orden og viser læseren det. Det er jeg vild med.

Den anden, der kæmper for pladsen er “Fra og med dig”. Den var fantastisk i og med, jeg kunne se SÅ meget af mig selv i den bog. Det var faktisk til tider lidt skræmmende, at se så meget af sin egen person, i en bog. Derfor står bogen for mig som virkelig, virkelig god.

Største skuffelse

Jeg er SÅ ked af at skulle skrive under dette punkt i min status… For i denne måned, var der noget, der skuffede mig fælt. Jeg skuffes sjældent over bøger, også fordi de fleste alligevel formår at give mig noget. Jeg ved, en stor del af bogverdenen vil hyperventilere og spærre øjnene op lige om lidt, men….. “Et lille liv” skuffede mig virkelig, virkelig meget.

Jeg havde forventet SÅ meget. Jeg var klar til at blive blæst omkuld. Jeg var sikker på, den ville holde mig oppe om natten og få mig til at vende sider. Men det jeg fik, var utrolig svært ved at vende sider i bogen. Jeg fik lyst til at kyle bogen ud af vinduet allerede efter 30 sider. Jeg måtte kæmpe for at holde øjnene åbne og imod lysten om at lukke den og ikke åbne den igen. Jeg kedede mig. Der var enkeltpassager, der interesserede og fangede mig, men i det store hele, var det bare ikke en bog for mig.

Næste læseoplevelser

Jeg har mange planer, men de holder som regel aldrig. Jeg læser pt. “Det fjerde menneske” af David Garmark, som jeg er ret opslugt af. Derefter tror jeg, den står på enten “Det er ikke mig det er dig” af Mhairi McFarlane eller “Bare en dag” af Gayle Forman. Det kan også være at Joyce Maynard overhaler indenom med krimien “Bjerget bag huset”. Eller at jeg tager mig sammen og lægger ærefrygten overfor “Anne fra Grønnebakken” på hylden og får begyndt på dem.
Men jeg har også en usigelig lyst til at læse Cora Carmack… og den nye Calendar girl… og… og… og…. – der er for få timer i døgnet, og min konto for slunken til bogindkøb, suk… 😉

En bookhaul må komme i et af de næste indlæg.. Jeg har været lidt rundt omkring den sidste måned, og fået skabt nogle nyanskaffelser… 😉

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.