Mit foretrukne læsested

Mit foretrukne læsested - Bogfinken bogblog

Jeg tænkte, at der skulle være et lidt anderledes indlæg her på bloggen. Jeg har allerede vist det her på Instagram, men her kommer det 🙂

Mit foretrukne læsested

Jeg læser primært i min seng. Helst efter mørkets frembrud. Alene og uden forstyrrende lyde.
Ofte går jeg i seng omkring midnat, og læser 2-3 timer, afhængig af om jeg skal noget dagen efter eller jeg kan stå sent op. Min døgnrytme har det bedst med at stå op ved 10-11 tiden og i seng ved 2-4 tiden. Det kan lade sig gøre pt. fordi jeg er ledig. Det er én af de få glæder ved ledighedstilværelsen 😉

Jeg læser helst om natten fordi der er ro. Der er ingen, der forstyrrer på telefon eller computer. Der er ingen lyde udefra, bortset evt. fra regn eller fugle. Der er ingen mennesker, der banker på døren og vil snakke med mig. Der er faktisk kun mig og min bog. -og så katten, der snorker i fodenden!

Så mit favorit læsested er sengen, op af væggen blandt masser af puder og min dyne. Ved siden af er reolen med bøger og min tablet. Samme sted som læselampen står. Som regel står der også en flaske vand. Jeg drikker ofte vand, når jeg læser. Ellers er det bare mig og mit bogunivers, præcis som det skal være 🙂

3 tanker om “Mit foretrukne læsested”

    1. Hej Caroline
      Tak skal du have – jeg synes også det er en hyggelig lille krog. Når nu man bor småt, så må man jo indrette sig.. Med en god bog og en læsekat, så betyder omgivelserne jo alligevel mindre 😀

      /Benedikte

  1. Sengen er og bliver også mit favoritsted at læse, selvom det nok desvære ikke er det bedste sted for ryggen. Men det er her jeg slapper bedst af og føler mig klar til at gå ind i bøgernes univers.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.