Anmeldelse: "Som du ser mig" af Cora Carmack - boganmeldelse ved Bogfinkens bogblog

Anmeldelse: “Som du ser mig” af Cora Carmack

Anmeldelse: "Som du ser mig" af Cora Carmack - boganmeldelse ved Bogfinkens bogblog

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: “Som du ser mig” | Forfatter: Cora Carmack | Forlag: Lovebooks

ISBN: 9788711701409 | Udg. dato: 07-10-2016 | Sideantal: 330

[ Anmeldereksemplar fra Lovebooks ]

Sommetider må man fare vild for at indse, hvor man virkelig hører hjemme.

De fleste amerikanske piger ville dø for at rejse Europa rundt efter universitetet uden forpligtelser, uden forældre og med et bundløst kreditkort på lommen. Kelsey Summers er ingen undtagelse. Hun har en fest … eller det prøver hun i hvert fald at overbevise sig selv om. Det kan nemlig være en ensom affære at forsøge at finde ud af, hvem man er – særligt hvis man i virkeligheden er bange for, hvad man vil finde, når det kommer til stykket.

Uanset hvor meget Kelsey fester, drikker og danser, kan det ikke holde ensomheden på afstand. Men måske kan Jackson Hunt hjælpe hende. Efter et par tilfældige møder overtaler han hende til at tage med på eventyr. For hver by og hver oplevelse bliver Kelseys tanker en smule klarere og hendes hjerte en smule mindre hendes. Jackson hjælper hende med at opklare, hvad hun drømmer om, og hvad hun gerne vil med sit liv. Men jo mere hun lærer om sig selv, jo mere indser Kelsey, hvor lidt hun egentlig ved om Jackson …

Historien

Efter jeg i “Som sendt fra himlen” havde mødt Cade og Max, troede jeg ikke, det kunne blive bedre på nogen måde. Overrasket blev jeg, da Cora Carmack hev Kelsey og Jackson op af hatten!
“Som du ser mig” er ekstremt velskrevet og hamrende fuld af smil, kærlighed og også tårer.

Kelsey er efter sine studier taget afsted på sit livs rejse. Den består primært af fester, dans og sex med tilfældige bejlere. Det bringer hende ikke rigtigt tættere på at være lykkelig eller komme ud af ensomheden. Men så støder hun ind i Jackson. Han er en intens og yderst tiltrækkende personlighed, som hun dog ikke bryde sig synderligt om ved første øjekast. Faktisk er han ret irriterende og det skal tage masser af alkohol og noget bedøvelse før hun kommer tæt på ham. Og alligevel ikke helt tæt. Jackson holder sig tæt, men alligevel på afstand. Det frustrerer, men Kelsey indvilger alligevel i at forblive på eventyr med ham. Han viser sig at give hende sit livs eventyr, men også mere til..

Jeg ved ikke hvad det er med Cora Carmack. Men hun har en evne til, når man tror, det ikke kan blive bedre, så øger hun lige en tak. Først Bliss og Garrick’s kærlighedshistorie. Så Cade og Max. Nu Kelsey og Jackson i “Som du ser mig”. Hun har en evne til at beskrive en kompleks kærlighedshistorie med dybde og intensitet, men alligevel så den ikke bliver overdrevet og triviel. I alle historierne er der mere til personerne end “what meets the eye” og det elsker jeg. Der er dybde og indhold i både dem og deres historie. Endda en morale, vi kan lære noget af. Jeg elsker det!

4 tanker om “Anmeldelse: “Som du ser mig” af Cora Carmack”

  1. Pingback: September bog- og læsestatus ved Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.