Read-along med Lovebooks: "Måske en dag"

Read-along med Lovebooks: “Måske en dag”

Read-along med Lovebooks: "Måske en dag"
Billede lånt fra Lovebooks

Read-along

Lovebooks holder igen read-along! Sidste gang, jeg var med, læste vi Jane Austens skønne Fornuft og følelse. Det er rigtig interessant at være med i en read-along. Ikke mindst får man sparket til at komme igang med en ny bog, man måske ikke i forvejen havde tænkt sig at læse (sådan havde jeg det ikke med denne, men til gengæld var det et godt skub sidste gang). Derudover er der også det sociale aspekt. Man er flere om det. Man kan hygge med at se andres opslag og læseopdateringer. Det er sjovt at se hvad andre mener og oplever, samtidig med man selv gør det.

Read-along med Lovebooks: "Måske en dag" af Colleen Hoover

“Måske en dag” af Colleen Hoover

Bogen til denne omgang read-along er “Måske en dag” af Colleen Hoover. Samme forfatter som til den fantastiske “Forbandede kærlighed” som jeg var vild med. Jeg havde allerede denne på læselisten, så derfor ville jeg alligevel have læst den først som sidst. Heldigvis var Lovebooks så ekstremt, superduper søde også at sende den som anmeldereksemplar til mig igår, så jeg behøvede ikke at sukke længselsfuldt længere!

Teksten om bogen lover en hjertevarm fortælling om både kærlighed, bedrag og venskab. Den handler om skønne Sydney og den flotte, men også lidt intense Ridge. Musikken har de som fælles interesse, og det er nærmest her vi starter – nå ja, også lige med en utro kæreste, en bedragerisk veninde og en tilværelse som hjemløs!

Read-along med Lovebooks: "Måske en dag" af Colleen Hoover

Hvordan fungerer det?

Read-along fungerer super simpelt – selv en newbie som mig, kan finde ud af det! 😉

Hos Lovebooks finder man al information, men i al sin enkelthed, læser man bare denne skønne bog (det kan jeg godt sige allerede – jeg er nået til kapitel 6 og jeg er solgt.. Købt, solgt, fanget, draget eller hvad pokker, vi skal kalde det!) og så kan man ellers bare være med i debat, snakke og hygge på de sociale medier. Det kører på Instagram under #MÅSKEENDAG – og det er alt lige fra meninger til deling af diverse citater mv.

Read-along med Lovebooks: "Måske en dag" af Colleen Hoover

Lovebooks holder read-along fra 28/9-16 til 16/10-16 🙂
Har du ikke allerede fået fat i et eksemplar, kan den bl.a. købes HER

Skal du læse med?

2 tanker om “Read-along med Lovebooks: “Måske en dag””

    1. Hov den havde ikke gemt mit svar her 😛
      Hvor skønt at høre fra andre der er med – jeg har godt læst dit indlæg om det, men glemte den kommentar jeg ville have skrevet fordi jeg var på fra telefonen. Nu har jeg husket det! 😀
      Jeg glæder mig til at høre hvad din mening om bogen bliver 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.