På min ønskeseddel #1

“På min ønskeseddel” er et indblik i hvad jeg ønsker mig af boglige oplevelser og hvorfor. Det kan være alt fra en smuk forside eller en gavnlig selvhjælpsbog til bøger jeg sukker efter for læseoplevelsen. Det kan være alt mellem himmel og jord, men uanset blot en bog, som står på min ønskeseddel.

På min ønskeseddel #1 - "Tag dit lys hjem" af Pernille Melsted - Bogfinken bogblog

Titel: “Tag dit lys hjem” | Forfatter: Pernille Melsted | Forlag: Gyldendal

ISBN: 9788702191417 | Udg. dato: 09-06-2016 | Sideantal: 238

Kan du sige:

Jeg er modig

Jeg er sårbar

Jeg er nærværende

Jeg er smuk

Jeg er liderlig

Jeg er ambitiøs

Jeg er glad

Jeg er vigtig

uden tøven, tvivl eller den mindste modstand? Har du lov til at være alt det du er, eller er der sider af dig selv, du har lukket ned for? Er der egenskaber du aldrig – eller ikke længere – har adgang til eller har opgivet for at passe ind eller ikke stikke ud?

Denne bog handler om, hvordan du kan lære at genfinde, dyrke og styrke de sider af dig selv, som du har glemt eller gemt i skyggen. Din skygge er bagsiden af dit bevidste selvbillede og rummer alt det, der er skjult for dig selv. Ikke kun de grimme og utiltalende sider, men i lige så høj grad også de smukke, fantastiske og storslåede.

I TAG DIT LYS HJEM guider Pernille Melsted dig sikkert tilbage til dit lys. De positive egenskaber du – af mange forskellige årsager – ikke længere er i kontakt med.

Bogen giver dig en grundig introduktion til den lyse skygge og går i dybden med otte positive egenskaber, kvinder ofte stiller i skyggen. Du får derudover en 6-trins model til at tage dit lys hjem igen, mere end 100 bud på lyse skygger og masser af cases og eksempler.

(Infotekst: Gyldendal)

På min ønskeseddel fordi…

Fordi jeg ikke kan sige jeg er modig, sårbar, smuk, vigtig…. og mene det!
Ud fra teksten om bogen lyder det som en enormt vigtig og brugbar bog, som enhver bør læse. Jeg vil gerne genfinde, dyrke og styrke de sider af mig, som jeg ved, er lukket ned. Derfor! Er denne bog på min ønskeseddel.

“Tag dit lys hjem” er en bog, jeg kommer til at læse før eller siden. Den står på min ønskeseddel og er ikke købt endnu, fordi den ikke umiddelbart er en “jeg læser fordi jeg har lyst”-bog. Jeg har altid lyst til at læse noget, der gør mig glad og lader mig forsvinde fra virkeligheden.
Den her bog, vil tvinge mig til at se nogle ting i øjnene og arbejde med dem. Derfor er den stadig på ønskesedlen og ikke købt endnu. Jeg håber, jeg får taget mig sammen, for den virker vigtig. Og god for mig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.