September måned nyanskaffelser - nyt i stakken #4 - Bogfinken bogblog

“Skyggezone” af Arne Dahl

Kan man lide en god krimi, er “Skyggezone” absolut en værdig kandidat! Den indeholder alt det, en god krimi skal og vender sider nærmest af sig selv.

September måned nyanskaffelser - nyt i stakken #4 - "Skyggezone" af Arne Dahl - Bogfinken bogblog

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: “Skyggezone” | Forfatter: Arne Dahl | Forlag: Modtryk

ISBN: 9788771466300 | Udg. dato: 22-09-2016 | Sideantal: 367

[ Anmeldereksemplar fra forlaget (fysisk) og Plusbog.dk (e-bog) ]

15-årige Ellen Savinger har været væk i tre uger. Sam Berger frygter, at den forsvundne pige er blevet offer for en seriemorder, men hans kolleger ved Stockholms Politi vil ikke lytte: uden et lig er der intet at efterforske.

I “Skyggezone” kommer Sam i kontakt med den mystiske Nathalie Fredén, som viser sig at have en uventet indsigt i sagen.

Da en historie med uhyggelige forgreninger til Sam Bergers eget liv toner frem, bliver jægeren pludseligt gjort til den jagede. I skyggezonen venter en sandhed, som alt for mange har interesse i at skjule.

Historien

Vi møder efterforskeren Sam Berger, som arbejder for sagen om en ung pige, der er forsvundet. Sam mener, det hænger sammen med to andre sager om forsvundne piger, og at de er blevet offer for en seriemorder. Der er dog ingen beviser for det, og resten af politiafdelingen vil ikke lytte. Intet lig, ingen forbrydelse at spilde ressourcer på.
Han beslutter sig for at efterforske “undercover” med et par af hans betroede kolleger. Det bringer ham i sammenstød med en Nathalie Fredén, hvilket åbner alt. Det involverer Säpo og bringer ham og flere andre uhyggeligt tæt på sagens kerne. Det hele har forbindelse til hans egen fortid og alt kommer frem i lyset.

Bogen

Jeg har ikke tidligere stiftet bekendtskab med Arne Dahls forfatterskab, så for mig var “Skyggezone” første oplevelse. Det var en yderst positiv oplevelse. Arne Dahl skriver virkelig så spændingen holdes. Læseren holdes på kanten af stolen og vil hele tiden vide mere. Jeg er meget positiv, og eftersom bogen sluttede med en kæmpe cliffhanger, kan jeg næsten ikke vente med at den næste kommer!

1 tanke om ““Skyggezone” af Arne Dahl”

  1. Pingback: Oktober måneds bog- og læsestatus ved Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.