"Min søsters hemmelighed" af Tracy Buchanan - boganmeldelse - Bogfinkens bogblog

“Min søsters hemmelighed” af Tracy Buchanan

Bogen er delt op i to dele, der fortælles sideløbende. Den ene del fortælles af Charity og foregår i fortiden, mens den anden er fortalt af Charitys datter, Willow og foregår nutidigt. Vi kommer igennem hemmeligheder, forbudt kærlighed, fortiede følelser og et hjerteskærende og alligevel smukt bånd.

"Min søsters hemmelighed" af Tracy Buchanan - boganmeldelse - Bogfinkens bogblog

Sponsoreret indlæg – anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: “Min søsters hemmelighed” | Forfatter: Tracy Buchanan | Forlag: Flamingo

ISBN: 9788702210279 | Udg. dato: 13-10-2016 | Sideantal: 298

Hvad nu hvis alt det, du har baseret dit liv på, viser sig at være en løgn?
Willows minder om sine forældre er fulde af sommer, sol, kærlighed og latter. Men en dag modtager Willow en mystisk invitation til en fotoudstilling, som afslører en hemmelighed, der har været dybt begravet, siden hendes forældres tragiske uheld mange år tidligere.
Willow er tvunget til at sætte spørgsmålstegn ved alt det, hun troede, hun vidste om Charity, sin afdøde mor og Hope, den moster som hun har boet hos, siden hun var barn.
Hvilken relation havde den enigmatiske fotograf til Willows forældre? Eftersom Hope ikke ønsker at fortælle hende, hvad hun ved, sætter Willow sig for selv at finde svaret. Men hvem kan hun i virkeligheden stole på, når ingen har fortalt sandheden meget længe?

"Min søsters hemmelighed" af Tracy Buchanan - boganmeldelse - Bogfinkens bogblog

Historien

Charity fortæller om sit liv med søstrene Faith og Hope. De lever i en kærlig familie og elsker hinanden. En dag kommer de ud for en tragedie; Faith bliver kørt ned og det viser sig at føreren er Charitys kæreste, Niall. Fortiden væves sammen med nutiden, hvor Willow er vokset op ved sin moster, Hope efter hendes mor og far døde mens hun var barn. Gennem hele bogen går undersøiske skove, Niall og en masse hemmeligheder igen og spinder et net af kompleks historie gennemsyret af kærlighed og fortielser.

"Min søsters hemmelighed" af Tracy Buchanan - boganmeldelse - Bogfinkens bogblog

Bogen

Forfatteren formår at kreere en rigtig god historie i “Min søsters hemmelighed”. Historien er godt bygget op, fortalt i små bidder imellem Charity og Willow. Vi lærer både dem, men også Niall, Dan, Hope og Faith at kende. Alligevel holdes hemmeligheden helt til slut, og først da går det rigtig sande op for os. Det er et godt, gennemført plot styret kyndigt. Jeg er imponeret over den måde, forfatteren formår at tegne et billede for os. Jeg kan se, de undersøiske skove for mig (faktisk så meget at jeg undervejs måtte Google om fænomenet fandtes i virkeligheden!) ligesom jeg kan mærke kærligheden imellem søstrene. Jeg kan forestille mig, Wilows eventyr under vandet og hvor fri, hun føler sig. Det er virkelig imponerende fortalt. Historien er så hjertevarm og interessant, at jeg varmt kan anbefale den. Især til kolde dage under tæppet, hvor hjertet godt lige kan trænge til lidt ekstra 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.