"Min egen vej" af Mille Dinesen

“Min egen vej” af Mille Dinesen

“Min egen vej” var umiddelbart ikke en bog, jeg under normale omstændigheder ville have læst af mig selv. Eller både og. Jeg synes, Mille Dinesen er en fantastisk personlighed og ville være enormt interesseret i at lære hende at kende. Samtidig løber jeg oftest skrigende væk fra denne slags selvhjælpsbøger skrevet af nogen der har “set lyset”. Alligevel interesserede den mig nok til at jeg læste alle 208 sider.

"Min egen vej" af Mille Dinesen - boganmeldelse - Bogfinkens bogblog

Sponsoreret indlæg – anmeldereksemplar fra Plusbog.dk

Bogfinken bogblog - 3 ud af 5

Titel: “Min egen vej” | Forfatter: Mille Dinesen | Forlag: Lindhardt og Ringhof

ISBN: 9788711564813 | Udg. dato: 27-09-2016 | Sideantal: 208

Efter at have fået konstateret sklerose er Mille Dinesen blevet nysgerrig omkring, hvad man selv kan gøre med hensyn til både kost, mental og fysisk sundhed.
‘Min egen vej’ er en personlig fortælling krydret med gode råd, øvelser, teknikker og opskrifter til det, der i dag, udgør Mille Dinesens sundhedsfundament efter 15 års reserach i alverdens sundhedstrends og alternative behandlingsformer. Ønsker du at blive klogere på din egen sundhed  og på alternative behandlingsformer er bogen helt sikkert lige noget for dig.

Bogen

Mille Dinesen er ærlig. Hun fortæller hudløst ærligt fra begyndelsen, hvordan hun fik diagnosen, hvordan hun reagerede og agerede. Det kan jeg godt lide ved bogen – ærligheden. Der er alt fra tanker og følelser til interviews og opskrifter. Som inspiration for folk, der er til den alternative side, fungerer den sandsynligvis rigtig godt. Jeg selv er mere konventionel og knapt så spirituel så for mig var alle de forkellige behandlingsformer mv. ikke så interessante. Enkelte af opskrifterne var, mens resten ramte et godt stykke forbi mit interessefelt.

Faktisk var det, der interesserede mig mest, når Mille Dinesen selv fortalte om sit forløb. Alt omkring hvordan og hvornår hun fik diagnosen, hvordan hun følte, hvad snakkede hun med omgivelserne om osv. osv. – den personlige del hvor man får lov at lære hende at kende. Den del fungerede rigtig godt for mig, og jeg føler at jeg kender hende bedre som person nu.

Teknikken

Min store kritik af den her bog, og noget der trækker ekstremt meget ned var, at jeg læste den som e-bog. Det er der for så vidt intet galt i, men den måde bogen er opsat på? Jeg ved ikke om jeg er den eneste med en tablet hvor den slet, slet ikke fungerer til. Filen var ekstremt stor og tung (mange gange større end andre e-bøger) og siderne var slet ikke opsat til brug derpå. Store billeder delte sig over flere sider, der skulle bladres rigtig mange gange med tomme sider osv. Det var virkelig en træls teknisk oplevelse – desværre.

"Min egen vej" af Mille Dinesen - boganmeldelse - Bogfinkens bogblog
Klik på billede for at hoppe til Instagram og se hvor meget der skulle bladres..

3 tanker om ““Min egen vej” af Mille Dinesen”

 1. Hej kan du skaffe mig milles nye bog min egen vej den er udsolgt alle andre steder og jeg kunne vildt godt tænke mig den da jeg selv har sclerose og kæmper om at ku blive gravid for lægerne.

  1. Hej Camilla

   Tak for din kommentar 🙂 Det kan jeg desværre ikke – men så vidt jeg har set, kan den købes på e-bog og lydbog både hos Plusbog, Saxo og Bog&Idé.
   Puha – alt held og lykke din vej!

   Mvh. Benedikte

 2. Pingback: Oktober måneds bog- og læsestatus ved Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.