På min ønskeseddel #2

“På min ønskeseddel” er et indblik i hvad jeg ønsker mig af boglige oplevelser og hvorfor. Det kan være alt fra en smuk forside eller en gavnlig selvhjælpsbog til bøger jeg sukker efter for læseoplevelsen. Det kan være alt mellem himmel og jord, men uanset blot en bog, som står på min ønskeseddel.

På min ønskeseddel #2 - "Velkommen til mit mareridt" af Susanne Staun - Bogfinkens bogblog

“Velkommen til mit mareridt” af Susanne Staun

I “Velkommen til mit mareridt” giver forfatteren Susanne Staun indsigt i den teologistuderende Marias mareridt. Da hun møder den charmerende Timm er hun solgt, og hun får en datter med ham. Lykken varer dog ikke evigt, for Timm viser sig at være en psykopat, som hun må flygte fra. Han hungrer efter magt, og ved brug af psykisk terror og magt på alle niveauer, gør han det kun sværere for Maria at vinde forældreretten over deres fælles datter.

(Infotekst: Saxo)

På min ønskeseddel fordi…

Fordi den lyder skrækkelig! Altså på den gode måde.
Den lyder som en nervepirrende, neglebidende og tårefremkaldende thriller om en almindelig kvinde og en mandlig psykopat.
Hele det aspekt med at en almindelig kvinde møder en sød og rar mand, der viser sig at være psykopat, er jo nok en skræk der ligger i mange af os. Derfor vi kan være skeptiske overfor at møde nye mænd f.eks. via internettet mv. Derfor tiltrækker bogen mig også alene med sin korte tekst. Det er jo egentlig ikke meget, vi får af vide på forhånd. Alligevel har det en eller anden faretruende klang, allerede der.

Jeg har også læst nogle andres anmeldelser af bogen og det lyder virkelig skrækkeligt. Det er ting som at den kunne være autentisk, afmagt og rystende. Det lyder som en bog som jeg vil sluge på ingen tid, og sidde med tårerne trillende ned af kinderne og rystende hænder, når jeg er færdig. Derfor står den på min ønskeseddel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.