"Calendar girl: Oktober" af Audrey Carlan - boganmeldelse - Bogfinken bogblog

“Calendar girl: Oktober” af Audrey Carlan

Oktober er oprandt og Mia er endelig fri fra Blaines kløer. Det bringer hende hjem til Californien – faktisk nærmere betegnet hjem til “Malibu-paladset”, men noget er ikke, som det skal være. Hun er nemlig fortsat alene, Wes er stadig ikke kommet hjem.

"Calendar girl: Oktober" af Audrey Carlan - boganmeldelse - Bogfinken bogblog

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: “Calendar girl: Oktober” | Forfatter: Audrey Carlan | Forlag: Lovebooks

ISBN: 9788711659267 | Udg. dato: 01-10-2016 | Sideantal: 110

Mias nyvundne frihed bringer hende i “Calendar girl: Oktober” hjem til hendes nye hjem i Californien. Hendes fars spillegæld er omsider betalt, og truslen fra hendes voldelige ekskæreste er væk, og det giver hende mulighed for endelig at kvitte jobbet som escortpige. Hun er blevet castet til at medvirke i et berømt tv-show, og hun glæder sig til omsider bare at nyde livet sammen med Wes og familien. Men det er lettere sagt end gjort, når ens navn er Mia Saunders, og nye udfordringer venter lige om hjørnet …

Calendar girl har bragt os vidt omkring, men i oktober er vi tilbage til Wes’ sted i Malibu. Men Mia er alene, for Wes er stadig ikke kommet hjem. Hun frygter for ham og savner ham. Livet går i mellemtiden videre, og Mia er booket til at skulle medvirke i et tv-show som hun glæder sig til. Hun finder dog ud af at det giver flere udfordringer end forventet, da jobbet ikke bare er ligetil, men til gengæld er det noget, hun rigtig gerne vil. Wes kommer hjem fra sine lidelser, men er mere mærket end hvad godt er. Der ligger en del arbejde i at komme tilbage både fysisk og psykisk og ingen kan forudse hvad fremtiden kommer til at bringe. Én ting står dog klart; Mia og Wes elsker og har brug for hinanden, nu mere end nogensinde.

Jeg startede ud med at være glad for historien, men løb lidt sur i den undervejs. Her til slut har forfatteren forandret plottet en del. Nu er det ikke bare hotte fyre og masser af sex. Nu er der følelser involveret og livets dybere sider træder også frem. Det kan jeg godt lide. Nu får jeg noget mere dybdegående stof at læse. Det er stadig underholdning, ingen tvivl derom, men nu er det ikke helt så overfladisk længere. Humor og hotte fyre præger stadig bogen, og den er fortsat 100% underholdningsværdig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.