"Tangled - den du hader at elske" af Emma Chase - boganmeldelse - Bogfinkens bogblog

“Tangled – den du hader at elske” (Tangled #1) af Emma Chase

Tiltrækkende, rig og magtfuld mand møder selvstændig og absolut ikke imponeret kvinde. Han vil have hende, hun vil ikke have ham – hvilket reducerer ham til en sølle gespenst der under dække af influenza, forsøger at komme sig over hændelsen.

"Tangled - den du hader at elske" af Emma Chase - boganmeldelse - Bogfinkens bogblog

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: “Tangled – den du hader at elske” | Forfatter: Emma Chase | Forlag: Turbine

ISBN: 9788740610109 | Udg. dato: 23-05-2016 | Sideantal: 342

Når rig, smuk og arrogant møder smuk, klog og ambitiøs må tingene nødvendigvis blive indviklede. Drew Evans laver millionforretninger og forfører New Yorks smukkeste kvinder med et enkelt smil. Så hvorfor har han buret sig inde i sin lejlighed i syv dage, ulykkelig og deprimeret? Han siger selv, at han har influenza, men vi ved alle, at det ikke er tilfældet!

Da Katherine Brooks bliver ansat i Drews fars investeringsfirma, løber den flotte playboy ind i modvind. Hendes professionelle og konkurrencedygtige fremtræden pirrer ham, han synes, hun er lækker og er vildt tiltrukket af hende, men alle hans forsøg på at lokke hende til mere end bare et “hej” fejler.Hvordan kan en kvinde forvandle en af New Yorks største livsnydere til en ulykkelig og desperat mand…? Ved at lave den ene ting, som han aldrig har ønsket sig at have i sit liv, til den eneste ting, han ikke kan leve uden.

Jeg har læst en del af de her humoristiske kærligheds-/erotiske romaner og de rummer altid noget forskelligt. Til gengæld er det første gang, jeg kan huske at have læst en af slagsen, skrevet fra en mands synspunkt, af en kvinde. Det er forfriskende. Emma Chase skriver i “Tangled” levende, fængende og hamrende sjovt.

Historien

Vi møder Drew Evans som et sølle stykke mand, der påstår han har influenza, men som nærmere bare har ramt bunden efter et mislykket forhold. Historien udvikler sig løbende og fortæller, hvad optakten har været. Han har møde Katherine Brooks; en tiltrækkende og professionel kvinde, der bliver ansat i samme firma som Drew. Han vil have hende, allerede fra start, koste hvad det vil. Ikke for noget seriøst, men bare som lidt uforpligtende for at få hende ud af hovedet. Men Katherine er ikke interesseret. Det gør jagten mere spændende, og inden længe, så bliver der mere involveret end bare uforpligtende sjov.

“Fint er et mærkeligt ord, synes du ikke? Jeg synes ikke, der findes andre ord i vores sprog, der siger så meget og samtidig siger så lidt. Hvor mange kvinder har ikke sagt til deres mænd: “Jeg har det fint,” mens de i virkeligheden mener: “Jeg har lyst til at skære dine boller af med en slagterkniv?” Hvor mange mænd har ikke sagt til deres kærester: “Du ser fin ud,” når de i virkeligheden mener: “Du må hellere tage tilbage til træningscenteret og træne – meget.” Det er en form for universel metode til at meddele, at det hele er fantastisk – når det er alt andet end fantastisk.”

Jeg var underholdt hele vejen i “Tangled”. Forfatteren har skrevet en meget sædvanlig historie, men gjort det med humor og levende sprog. “Tangled” er en sjov forvikling af følelser, sjov og jagt. Der er hele tiden en magtkamp igang mellem Drew og Katherine, som er morsom at være vidne til.
“Tangled” er en underholdende og sjov fortælling med nogle skønne personer der gennemgår en skøn historie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.