“Calendar girl: November” af Audrey Carlan - Bogfinken bogblog - boganmeldelse

“Calendar girl: November” af Audrey Carlan

Oktober gik og november kom. Med ny måned følger nye udfordringer – denne gang bringer arbejdet, som Mia elsker, hende til New York. Her får vi et kærkomment gensyn med gamle venner og så venter der nyheder lige om hjørnet.

“Calendar girl: November” af Audrey Carlan - Bogfinken bogblog - boganmeldelse

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: “Calendar girl: November” | Forfatter: Audrey Carlan | Forlag: Lovebooks

ISBN: 9788711659274 | Udg. dato: 01-11-2016 | Sideantal: 105

I “Calendar girl: November” bringer Mias nye job for Century Production hende til New York City, hvor hun har fået til opgave at interviewe en række kendisser i forbindelse med Thanksgiving. Det giver anledning til et kærkomment gensyn med den flabede baseballstjerne Mason Murphy og hiphopkunstneren Anton “Latin-Lovah” Santiago, som flyver til The Big Apple for at hjælpe Mia. Og Wes … ja, han er endelig tilbage i Mias seng – og denne gang kan intet skille dem ad.

Mia er blevet glad for sit nye arbejde med tv-showet selv om det er hårdt arbejde. Wes hjælper til og hans evner indenfor filmklipning mv. fra hans egen branche er gavnligt. Mia håber samtidig at det kan bringe ham længere psykisk. Måske endda tilbage til at have lyst til sit eget arbejde igen. Da Mias opgave denne måned er at interviewe en række kendisser i New York får vi et kærkomment gensyn med gamle venner. Flere af de forgangne måneds flammer dukker op. Det sætter Wes i nogle anspændte situationer, men alle arbejder på at tackle det. Forholdet mellem Wes og Mia er stærkere end nogensinde før, selv om de har mange ting, de konstant skal arbejde på.

Ligesom jeg beskrev om oktober, er jeg glad for at historien har forandret sig lidt. Der er kommet lidt mere dybde til og mængden af irriterende “Mia-forblændes-af-hotte-fyre” er aftaget. Hendes følelser er ligesom blevet dybt forankret i Wes, hvilket føjer en dimension til historien – dimensionen om kærlighed. Samtidig er der hele familievinklen og nu også Wes’ psykiske tilstand og udfordringer. Det giver mere substans til historien og selv om man nok skal passe på med at fortsætte i den rille – calendar girl historien er trods alt calendar girl historien – så glæder jeg mig til at se hvad den sidste måned bringer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.