Give-away #3 - "En mors historie" af Amanda Prowse - sponsoreret af Forlaget Flamingo - Bogfinken bogblog

Give-away #3 – “En mors historie”

Nu er vi kommet over juleaften og vel inde i juledagene. Jeg håber, de bringer lige så meget afslapning, hygge og nærvær med sig, som de gør her hos mig. Til at krydre hyggen lidt med, har jeg et par give-aways som dejlige forlag har været så søde at springe til og sponsorere. Denne gang er det “En mors historie” der kan vindes.

Give-away #3 - "En mors historie" af Amanda Prowse - sponsoreret af Forlaget Flamingo - Bogfinken bogblog

Give-away #3: “En mors historie” af Amanda Prowse

[ Sponsoreret af Flamingo ]

Forlaget skriver om bogen:

Da Jessica og Matthew møder hinanden, er de overbeviste om, at de I hinanden har fundet den eneste ene. Med en drøm af et bryllup og et smukt hus er deres liv noget nær perfekt. Og da Jessica opdager, at hun er gravid, synes deres lykke fuldendt.

Men fødslen går ikke som planlagt, og moderskabet er meget langt fra det, Jessica havde forestillet sig. Det, hun føler for sin nyfødte datter, er nemlig ikke en stor altopslugende kærlighed. Ingen havde fortalt hende, at man ikke altid elsker sit barn. Så måske er det bedst, hvis Jessica heller ikke fortæller det til nogen?

En mors historie er en roman, der er umulig at lægge fra sig. En gribende fortælling om den helt store kærlighed, om forventninger og drømme, om ensomhed og tab.

Give-away #3 - "En mors historie" af Amanda Prowse - sponsoreret af Forlaget Flamingo - Bogfinken bogblog

Bogen udkom tilbage i august 2016, men jeg har faktisk endnu ikke selv læst den. Jeg har siddet og kigget på den mange gange, mens den har ligget her og ventet på sin nye ejer. Den lyder vanvittig interessant og jeg skal helt klart selv have et eksemplar af den. I øvrigt udgiver Flamingo forlaget jo enormt mange bøger lige indenfor min genre – “bøger der forfører” og jeg kan varmt anbefale adskillige af deres serier, som der også findes anmeldelser af her på bloggen.

Tilbage til denne give-away #3 – du kan vinde et paperback eksemplar af “En mors historie”. Alt du skal gøre, er at lægge en kommentar til dette indlæg her på bloggen, gerne med din mailadresse så jeg kan kontakte dig den vej hvis du vinder. Så simpelt er det. Du kan deltage indtil 30/12-16 kl. 12. Vinderen trækkes ved tilfældig lodtrækning og offentliggøres herefter 🙂
Du skal selvfølgelig også have en dansk adresse, som jeg kan sende bogen til.

Pssst… Du må selvfølgelig gerne dele indlægget eller fortælle videre at det er muligt at vinde denne skønne bog 🙂

 

 

12 tanker om “Give-away #3 – “En mors historie””

  1. Sikke en god give away! Og sikke da en fascinerende fortælling om moderskab, kærlighed og ensomhed. Det er så godt – og vigtigt – med bøger, der skildrer alle livets nuancer inkl. de mørke og tunge sider.
    Det lyder som en medrivende og vedkommende bog!
    Forsat glædelig jul. Ønsker om et godt begår i 2017 til dig.

  2. Det lyder som en rigtig must-read, der tør skildre sandheden om at blive mor. Garanteret en bog, vi ikke kan lægge fra os, når vi først får begyndt 😃

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.