"Memoirs of a Lab Rat" af Stephen og Cynthia Colsonn - boganmeldelse - Bogfinken bogblog

“Memoirs of A Lab Rat” af Stephen og Cynthia Colson

Stephen Colson, a sculptor living in Hackney, sees the world very differently from his sister Cynthia, a prison chaplain living in Brussels, but when his sister has to flee to London for her life, they put their differences to one side when they discover they are being used as guinea pigs in secret weapons experiments in the East End of London. The weapons developers try to kill them when the siblings decide to go public about their discoveries.

"Memoirs of a Lab Rat" af Stephen og Cynthia Colsonn - boganmeldelse - Bogfinken bogblog

Sponsoreret indlæg – anmeldereksemplar fra forfatterne

Bogfinken bogblog - 3 ud af 5
Titel: “Memoirs Of A Lab Rat” // Forfatter(e): Stephen og Cynthia Colson // Forlag: Neptune Books // ISBN: 9780993084256 // Udg. dato: 25-05-2016 // Sideantal: 105 // Læst på: Engelsk

Bogfinken bogblog

I disse memoirer, “Memoirs Of A Lab Rat”, møder vi søskendeparret Stephen og Cynthia. De fortæller en skræmmende historie. Alt fra snigmordere, våben der misbruges til tankekontrol og ikke mindst en lang kamp på liv og død. Søskendeparret fortæller skiftevist og deres historier væver sig løbende ind i hinanden. Cynthia er den idealistiske, spirituelle kvinde som bekymrer sig og ikke er så praktisk opfattende. Hun arbejdede tidligere politisk, men har ændret kurs. Hendes liv er meget præget af hendes spiritualitet som også gør at hun får varsler og syn fra sin skytsengel. Det kommer hende til gode i kampen undervejs.

Stephen er den praktiske, intelligente mand der ser løsninger og hurtigt finder på planer. Han har, uden at være vidende om det, gennem noget tid været brugt som emne i nogle forsøg med tankekontrol våben, som påvirker hans liv og dagligdag. Da Cynthia gennem sit arbejde får en morder på nakken, flygter hun over til Stephen. Her bliver de begge fanget i våbeneksperimentet, som sender dem ud på en lang kamp for at overleve adskillige mordforsøg efter de er blevet bevidste om hvad de bliver udsat for.

"Memoirs of a Lab Rat" af Stephen og Cynthia Colsonn - boganmeldelse - Bogfinken bogblog

“Memoirs Of A Lab Rat” er den første bog, jeg har læst på engelsk i rigtig lang tid. Den var heldigvis meget let at komme ind i. Teksten flød levende og let, så det var nemt at forstå. Den var nem at forstå. Dog skifter den en del mellem nutid og datid i fortællermåden hvilket er lidt forstyrrende.

Disse memoirer er en vild historie. Det er virkelig svært at læse og samtidig huske på at det ikke er fiction. Det virker som en stor konspirationsteori, men det er sandhed. Den er svær at begribe, når man vender hver side og læser hver eneste vilde oplevelse søskendeparret udsættes for.
Bogen er velskrevet og interessant. Den sætter mange tanker igang. Jeg kan godt lide, den er krydret med reelle billeder undervejs. Der måtte gerne have været flere, det er absolut kun positivt.

 

 

1 tanke om ““Memoirs of A Lab Rat” af Stephen og Cynthia Colson”

  1. Pingback: Forfatterinterview #1: Stephen Colson - Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.