Give-away #3 - "En mors historie" af Amanda Prowse - sponsoreret af Forlaget Flamingo - Bogfinken bogblog

Vinderen af give-away #3 – “En mors historie”

Give-away #3 - "En mors historie" af Amanda Prowse - sponsoreret af Forlaget Flamingo - Bogfinken bogblog

Give-away #3 – vinderen er fundet!

Det blev den 30. december. Dagen før nytårsaften. Dagen før dagen før et nyt år. Tid til afslutninger og tid til at tænke på nye begyndelser.

Lige nu, blev det tid til at finde en vinder af en skøn bog – nemlig vinderen af give-away #3 – “En mors historie” af Amanda Prowse. Det var en fornøjelse at flere brugte tid på at deltage på min lille blog. Jeg kan godt forstå jer – bogen lyder helt fantastisk. Den vil jeg også selv rigtig gerne læse, så vinderen er heldig..

Vinderen blev fundet ved tilfældig lodtrækning. Der var 12 deltagere, og en random number generator (online) trak et nummer. Den person, der havde kommentar nummer det, blev vinderen. Så er det 100% tilfældigt fra min side. Jeg vil lige, inden jeg afslører vinderen, sige tusind tak til alle, der har deltaget og kigget med!

Bogfinken bogblog

Den heldige vinder af min give-away #3 blev: Mette Wagner!

Bogfinken bogblogGive-away #3 er sponsoreret af Forlaget Flamingo – og rigtig mange tak for det!

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.