“Test din kat” af Simon Holland

Kan din kat:- kontrollere alt hvad du gør?- udtrykke sig gennem kunstnerisk abstrakt ekspressionisme?- charmere hvem som helst for at blive kælet for?- se de døde? Eller er din kat mere typen som:- gemmer sig ved den mindste lille ting?- beviser at katte på ingen måde altid lander på alle fire poter? Få styr på hvor klog din kat i virkeligheden er med Test din kat – en sjov intelligenstest for katte og deres ejere.

"Test din kat" af Simon Holland - Bogfinkenn bogblog

Sponsoreret indlæg – anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 3 ud af 5

Titel: “Test din kat” // Forfatter(e): Simon Holland // Forlag: HarperCollinsNordic // ISBN: 9788793400498 // Serie: – // Udg. dato: 26-11-2016 // Sideantal: 160 // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Jeg havde en lille privat fest med denne bog og min kat, Salami. Som det kan ses på billedet var hans yderst begejstret for at deltage, eller noget i den stil 😉 Måske nærmere ufrivilligt offer, men det var meget hyggeligt alligevel. “Test din kat” er en lille, munter bog holdt i et humoristisk sprog. I det store hele er det én stor selvhjælp/test-bog med det formål gennem nogle øvelser og spørgsel at afsløre hvordan det forholder sig med test-kattens sind, intelligens mv.
Den er morsom at læse og jeg trak flere gange på smilebåndet af formuleringerne.

“Endelig,” tænkte kattene, “er det slut med selv at skulle klare sig og finde mad. Endelig har vi fundet en art, der er naiv nok til at klare det hele for os.”

Min kat er en ganske almindelig huskat af den mere dovne slags – tidligere strejfende udekat. Her lever han det søde liv, og det bærer hans testresultater også præg af. Faktisk er den overordnede konklusion at han ligger på lavt niveau hele vejen igennem. Det betyder at han er en klæbende, komfortabel kat, der er selvsikker indenfor men afhængig af ejer.
Det er nærmest så spot-on som det kunne være, hvilket er meget sjovt.

"Test din kat" af Simon Holland - Bogfinkenn bogblog

“Test din kat” er med sine små 160 sider en hurtig bog at læse, og den rummer ingen dybere indsigt. Den skal læses for underholdningens skyld og/eller hvis man gerne vil se lidt nærmere på sin kat. Den er ganske spøjs og hyggelig – egner sig fortrinligt til værtindegave, pakkespilsgave eller lignende.

3 tanker om ““Test din kat” af Simon Holland”

  1. Pingback: "Test din hund" af Rachel Federman - Bogfinkens bogblog

  2. Pingback: Nyt i stakken #7 - december, januar og februar - Bogfinkens bogblog

  3. Sødt navn din kat kar:-)
    Jeg elsker også at læse om dyr og at teste katten lyder sjovt og berigende.
    God weekend.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.