Give-away #4 - bogpakke fra Modtryk - Bogfinken bogblog

Give-away #4 – bogpakke fra Modtryk

Jeg ville egentlig have afholdt mine giveaways i december, men private ting gjorde at den sidste – med en stor bogpakke fra Modtryk – har ventet indtil nu. Nu er den her imidlertid. En lækker bogpakke fra Modtryk er præmien i denne give-away #4. Den er i sagens natur sponsoreret af Modtryk – mange tak for det!

Give-away #4 - bogpakke fra Modtryk - Bogfinken bogblog

Give-away #4: bogpakke fra Modtryk

Forlaget skriver om bøgerne:

“Joes bog” af Jonathan Tropper: “Det er næsten umuligt at skrive en bestseller. Og det er næsten lige så svært at fornærme en hel by. Men som den stræber, Joe Goffman nu engang er, formår han at gøre begge dele på én gang. Hans satiriske debutroman om hjembyen Bush Falls giver ham mange fjender, men også en tilværelse som ­succesforfatter på Manhattan.
Efter sytten års fravær bliver han kaldt hjem til sin fars dødsleje og til byen, hvis indbyggere nu står i kø for at fortælle ham, hvad de mener om ham. Pludselig står han ansigt til ansigt med en fortid, der slet ikke er forbi endnu, og en ungdom, som han aldrig er vokset fra.”

“Svinene” af Carl-Johan Vallgren: “Jorma Hedlund har egentlig trukket sig tilbage, det er slut med kriminalitet. Men tippet om pengetransporten er uimodståeligt. Et sidste kup, så må det være nok. Intet kan gå galt denne gang.
Danny Katz har genoptaget kontakten med gamle venner i Stockholms underverden. Hans tidligere pusher Ramón og kæresten Jenny er kommet i besiddelse af store mængder heroin, og da Ramón findes død, og Jenny er forsvundet, trækkes Katz ind i et kaos, som bare vokser. Hvordan gik det til, at Ramón pludselig fik fingre i så meget narko? Og hvem er Jenny egentlig?”

“Færgen” af Mats Strandberg: “I aften tager 1200 forventningsfulde passagerer færgen fra Sverige til Finland t/r. I 24 timer kan de lægge hverdagen bag sig og slå sig løs.
Men noget ondt rejser med. Midt om natten, midt ude på Østersøen, truer det onde med at få overtaget på Baltic Charisma. Der er ingen steder at flygte hen. Der er ingen måder at kontakte fastlandet på. Og ingen ved, hvem de kan stole på.”

“Den ottende dødssynd” af Rebecka Edgren Aldén: “Nora har succes med sine klummer, bøger og foredrag, hvor hun fortæller om, hvordan alle kan opnå succes og blive lykkelige, bare de gør en indsats. Det er netop, hvad Nora selv har gjort efter en ulykke for ti år siden, hvor hun kun med nød og næppe overlevede et fald fra syvende sal.
Nu lever hun med sin mand og deres to børn i en herskabelig villa på en vej for velhavere. Men en dag flytter Klara ind i huset overfor, og idyllen krakelerer. Da Nora samtidig går i gang med at skrive sin næste bestseller om de syv dødssynder, støder hun ind i en række problemer. Langsomt dukker fragmenter af hendes fortid op, og mistanker plager hende – måske var det, der skete for ti år siden, slet ikke en ulykke? Og hvem kan Nora (og læseren) stole på?”

Jeg har lyst til at læse dem allesammen – så vinderen af denne give-away har helt klart noget at glæde sig til. Der er garanti for gode historier og gys i denne bunke. Jeg er dybt misundelig på at skulle forære bøgerne væk 😉

Betingelserne for denne give-away #4 – du kan vinde ovenstående bunke af bøger. Alt du skal gøre, er at fortælle mig i en kommentar her på bloggen, hvad du gerne vil se mere af på bloggen eller bogblogs generelt. Du må gerne inkludere din mailadresse så jeg kan kontakte dig den vej hvis du vinder. Så simpelt er det. Du kan deltage indtil 31/1-17 kl. 12. Vinderen trækkes ved tilfældig lodtrækning og offentliggøres herefter 🙂
Du skal selvfølgelig også have en dansk adresse, som jeg kan sende bogen til.

Pssst… Du må selvfølgelig gerne dele indlægget eller fortælle videre at det er muligt at vinde denne skønne bog 😉

 

25 tanker om “Give-away #4 – bogpakke fra Modtryk”

 1. Jeg vil gerne have inspiration. Jeg synes også, det er spændende, at høre andres mening om bøgerne.

 2. Mine forventninger til en bogblog generelt er at jeg kan finde inspiration til bøger indenfor alle gener – dette kan gøres ved en anmeldelse af bogen 🙂

  Jeg vil gerne se mere af bøger som ikke har et kæmpe reklamebudget – altså dem som ikke har så nemt ved at komme ud over rampen. Jeg er sikker at der ligger en masse skatte gemt der 😉

 3. Åh jeg elsker en god romantisk bog – en god krimi eller en god biografi. Keep on the good work – dejlig blog at følge

 4. Inspiration til ny og gerne anderledes læsning er, hvad jeg ønsker at finde på diverse bogblogs, og da jeg er lidt doven, foretrækker jeg, de sider hvor man kan læse et kort uddrag af bogen / anmeldelsen på max to-tre linjer og ud fra det vurdere om, men gider læse hele anmeldelsen eller straks gå videre til den næste. Jeg kunne godt tænke mig, at der var et slags lykkehjul eller roulette på siden, hvor man lander på en tilfældig anmeldelse og kan dreje “hjulet” igen, hvis det korte uddrag ikke straks fanger ens jnteresse – lidt lige som teaser til en film 🙂

 5. Jeg elsker at læse og fordybe mig. Både i skønlitteraturen, men også i faglitteraturen. Et blogindlæg om nuets kraft, bøger til at lære at fokusere på nuet og det man er i, lige nu og her.

 6. Jeg vil gerne læse mere om historiske romaner og/eller “rejsetemaer” hvor flere bøger omhandler et land/by

 7. Åh de lyder spændende…vil starte med Færgen😊
  Mere af…anbefalinger af det der ikke lige er på bestseller listen…og måske ‘hvis du kan li x forfatter, så tror jeg y er noget for dig’😊
  Hilsen Nana
  Dolomedes_spider@hotmail.com

 8. Jeg vil gerne have inspiration til nye spændende bøger.. gerne nogle man ellers ikke lige hører om eller kender til 🙂

 9. generelt på bogblogs ville jeg gerne ønske mere variation i genrene 🙂 det er oftest de samme 2-3 genrer der går igen og ja, det er dem de fleste bog interesserede læser, men det kunne bare være spændende hvis vi kom hele spekteret rundt 🙂 Selv er jeg en pige der blandt andet elsker social realisme og dem er der få der anmelder så gerne mere af det 🙂

 10. Uh de lyder rigtig spændende. Syns da du skal skynde dig at læse dem, mens de er i hus. Den slags genbrug giver glæde hver gang de gives videre og jeg ville i hvert fald, synes det var helt ok, at modtage læste bøger. Elsker en god krimi eller spændningsroman og det er altid interresant at se en boganmeldelse. Derudover interreser jeg mig også for mad, men synes først og fremmest du skal skrive, om det du brænder for, så bloggen giver dig glæde.

 11. Jeg vil rigtig gerne læse en masse bog anmeldelser af forskellige bøger, som placerer sig inden for forskellige genrer. Elsker at blive inspireret 🙂

 12. Spændende bøger – elsker Jonathan troopers “syv satans lange dage”. Jeg læser blandede genrer og lader mig inspirere af meget forskelligt på bogblogs. Er ikke så interesseret i hvad folk har købt af bøger, men vil rigtigt gerne læse anmeldelser af dem. Og også gerne sådan noger som toplister over de bedste tre dystopier, ungdomsbog mm folk har læst. Din blog kn jeg rigtigt godt lide. Synes den er varieret og velskrevet

 13. Godaften,
  Virkelig dejlig og spændende bogpakke:-)
  Jeg vil gerne høre mere om biografier og historiske bøger og ellers bare lade mig inspirere af dine indlæg:-)
  God weekend herfra.

 14. Hvor fint! Hvis jeg vandt ville jeg give dem til min gode ven. Han elsker bøger og er altid interesseret i at få nye, så dem skal han helt sikkert have 😊

  Jeg synes, det er vigtigt, at en bogblog kommer omkring alle genre, så der er noget at læse for alle samtidig med at man kan blive interesseret i andre genre 🙂

 15. Når jeg besøger en bog blog forventer jeg et kendskab til den genre bloggen reklamere om en passion for.
  Der er rigtig mange engagerede bloggere, men jeg savner en der fx kommenterede hovedtrækkene på bogudsalget, eller udelukkende genre baseret blogs

 16. Mine forventninger til bogblogs er de præsentere forskellige genrer af bøger – så den vej igennem kan finde inspiration.

 17. Jeg læser næsten alle kategorier af bøger undtagen biografier. Men for tiden er jeg inde i en fase med krimier. Hvad jeg forventer af sådan en blog, er inspiration til nye og måske anderledes læseoplevelser, så jeg ikke bliver hængende i samme genre. Desuden vil jeg da også gerne fortælle om mine læseoplevelser.

 18. Min forventning til bogblogs er, at jeg kan finde inspiration til, hvad jeg selv vil læse. Dette skal basere sig på gode, men korte, anmeldelser af bogen. Det må gerne være nye “hypede” bøger, men også gerne alt muligt andet og f.eks. en ældre bog, der bliver hevet ned fra hylden.

  Jeg kan godt lide, når bøgerne er delt op i kategorier, så det f.eks. er mulig at finde en ny god chick lit bog, så pulsen kan falde til ro efter en spændende krimi eller thriller.

  Samtidig vil jeg tilføje, at din blog er den, jeg altid vender tilbage til, både for at få inspiration da vi læser samme typer bøger, men også fordi jeg elsker dine “det har jeg læst i denne måned” indlæg, så bliv ved med dem 😉

 19. Jeg elsker at læse krimier. Men kan også godt lide at læse romantiske og historiske bøger. De bøger her på give-away ser spændende ud..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.