Vinderen af give-away #4 – bogpakke fra Modtryk

Den sidste give-away i denne omfang har fundet sin nye vinder. Denne gang handler det om en enormt lækker bogpakke fra Modtryk – og den har siddet på mit bord og ventet indtil nu. Nu skal den dog hjem til sin nye ejer, og jeg ønsker personen mange gange tillykke med det – og bukker mig ydmygt og siger tak til Forlaget Modtryk (og de øvrige forlag som har sponsoreret mine tidligere give-aways i december) for at være med til denne hyggestemning!

Give-away #4 - bogpakke fra Modtryk - Bogfinken bogblog

Give-away #4 – vinderen er fundet!

Det er blevet februar. Den første måned i det nye år er allerede gået. Det er vildt og skønt. Dagene bliver længere, solen titter mere frem og der kommer mere lys til, hver eneste dag. Det er tid til at nye planer sættes i værk og der sker nye og spændende ting.

Lige nu, blev det tid til at finde en vinder af en skøn bog – nemlig vinderen af give-away #4 – en lækker bogpakke fra Modtryk. Det var en fornøjelse at rigtig mange brugte tid på at deltage på min lille blog. Jeg kan godt forstå jer – det er nogle fine bøger, der helt sikkert har fundet vej til min egen huskeliste!

Vinderen blev fundet ved tilfældig lodtrækning. Der var 25 deltagere, og en random number generator (online) trak et nummer. Den person, der havde kommentar nummer det, blev vinderen. Så er det 100% tilfældigt fra min side. Jeg vil lige, inden jeg afslører vinderen, sige tusind tak til alle, der har deltaget og kigget med!

Jeg vil også gerne sige tusind millioner tak for alle de tanker, I hver især har sat igang. Jeg takker ydmygt for de rosende ord, og ikke mindst alle idéerne I med jeres forskellige kommentarer har sat igang hos mig. Det har været lækkert at høre de forskellige meninger og ønsker for en bogblog – og ikke mindst at se at der er nogen derude, der følger med her 🙂

Bogfinken bogblog

Den heldige vinder af min give-away #3 blev: Kim Suhm med denne kommentar:

Give-away #4

Bogfinken bogblogGive-away #4 er sponsoreret af Forlaget Modtryk – og rigtig mange tak for det!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.